четвъртък, 8 декември 2011 г.

Някъде там

Тази картичка чака търпеливо от сутринта. 1-во седеше кротко на бюрото и тихо ме гледаше докато работя... А след като свърших, вече я чувах как нетърпеливо потропваше и надничаше зад гърба ми кога ще седна да й напиша думички. За съжаление днес нещо нямам вдъхновение за писане, затова колкото и сърдито да ме гледа, възнамерявам да я оставя самичка тук, а пък се надявам, че ще напишете някоя и друга дума да я утешите.




14 коментара:

  1. Гери, много е красива. И най-вече нежна като мил шепот в ухото. Може би за това не изтръгва от теб думи. Сякаш е от онези моменти, в който е красиво само да си мълчим:-)

    ОтговорИзтриване
  2. Малко нетипична за теб картичка, но определено много ми харесва. Много лирична и ефирна... това момиченце имам чувството, че всеки момент ще се протегне и изправи... Продължавай с опитите, всеки път резултатите са перфектни!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхортна е станала! С тези студени цветове и толкова нежно усещане!А картинката е невероятна!Поздрави !

    ОтговорИзтриване
  4. Гери, много очарователна картичка!Момиченцето е толкова нежно и финно, клончето с перличките също много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  5. Гери, виж сега... нещо си се объркала!
    Мисля, че неправилно си разчела сигналите. Не е сърдита хич даже -за какво са и думички, само да подплашат катеричките! Просто не е имала търпение да я покажеш - виждаш ли колко е спокойна сега? Шшшт, тихо!

    ОтговорИзтриване
  6. Не й е нужна утеха, а тишина! Безмълвие, което ще накара красотата й, нежността й, вълшебното й излъчване да говорят сами! Да радват окото и да успокояват душата!

    ОтговорИзтриване
  7. Гери,прекрасна е!Мисля си че е щастлива със своите малки опашати приятечета,по скоро си шушукат нещо тайно/дали не са чули звънчетата от шейната/,по скоро има някаква тайнственост,като приказка разказвана за лека нощ!

    ОтговорИзтриване
  8. Мислех да ударя само едно Яко ама ми дожаля за хубавелката,че ще си стои самотна и реших и аз да драсна някой ред:)))Много различно-коледна,но ми харесва:))))Много е хубава девойката и си я оцветила пърфект:)))
    Гушки:)))

    ОтговорИзтриване
  9. :)Това са май едни от най-хубавите коментари, които са били писани за някоя картичка тук.. :) Истински и искрено Ви благодаря, мили другарчета :)Усещам, че е много щастлива!

    ОтговорИзтриване
  10. Прекрасни цветове, а момиченцето е като от приказка на Андерсен! Много нежна и ефирна коледна картинка!

    ОтговорИзтриване
  11. И на мен ми е много приказна тази картичка, и толкова мила ,и нежна...!

    ОтговорИзтриване
  12. Ах, сигурна съм, че оставих тук коментар тази сутрин. Лош блогер!
    Не са й нужни думички на тази прелест. Аз се чудя защо все казваш, че не можеш да правиш и по-семпли картички, като ти се получават чудесно?!:)

    ОтговорИзтриване
  13. Много нежна и мила картичка, Гери, много красива и затрогваща!

    ОтговорИзтриване
  14. Невероятна е, толкова нежна и с тази нотка романтичен привкус :) Прелестна!

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: