сряда, 14 октомври 2015 г.

Helloween-ско ми е!

Здравейте мили феички!

Помня, че последният път, когато се въодушевих да се включа в някоя от многобройните и наистина интересни размени, които се правят в хартиеното ни фейско царство, беше преди почти година. Разбира се поради факта, че съм страшно несериозна даже не го отразих тук, пък и като цяло от доста време съм изневерила на обещанието, което си дадох - в блога да събирам нещицата, които правя от време на време. 
А дори по-лошото е, че доста от тях, които правих спорадично през последните 2 години не съм снимала... други пък - съм снимала съвсем набързо с телефона си, което също противоречеше на всичките ми разбирания за представяне на "изкуство".

Та.. за Хелоуин си говорихме! ;) И за Кали, която повторно ме вдъхнови да се включа в размяната на нещичко направено по повод празника. 

Всъщност тя така ме вдъхнови, че направих две картички, защото ми се ще да изненадам не само късметчето, което ми се падне от "жребия", но и сладурката, на която късметче ще съм аз. 

Сигурно като видите двете картички ще си кажете - ама то в тях няма нищо страшно или пък.. хм.. смешно или сладко... Ама аз пък ще ви кажа, че никой не си управлява музите и моята лично реши да ме заведе в страната на хелоуинските цветове и странни герои. 
А ей тука ще цапна и миналогодишното си "произведение", което е в пълна противоположност на сегашните ми творения за хронологична справка следващата година по същото време. ;)4 коментара:

 1. Много са готини, Гери! :) Радвам се да видя твоите творения отново в блог пространството.

  ОтговорИзтриване
 2. Ех, как ме радва, че пак съм ти дала повод да изтупаш прахоляка от блога си. Липсваш на всички картичкоправещи и много на мен. Картичките ти са прелестни и завиждам на късметлиите.

  ОтговорИзтриване
 3. Лелее, страшно красиви са! Продължавайте да творите!

  ОтговорИзтриване
 4. Absolutely fantastic job you have done here.This is so nice.Thanks for sharing.

  ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: