вторник, 26 юли 2011 г.

Две

Здравейте симпатяги! :)
Днес наминавам, за да Ви покажа две картички, с които трябваше да се справя за една вечер. :) Въпреки, че имам почти цяла кутия пълна с картички, когато ме поканят на рожден ден или на някакво събиране с конкретен повод - винаги предпочитам да направя нещо ново и специално за съответния човек ако имам време.
Напоследък нещо съм загубила тренинг и въпреки, че много обичам да оцветявам, се наложи, за да спестя това време - да ползвам тези картинки, които бяха в комплект с хартии от едно списание. Няма начин да не ги разпознаете. :)
Рожденичките в моя случай бяха две, а рождения ден общ, затова и исках да има елемент, който да прави паралел между двете картички. Е, стига толкова приказки, ето ги и картичките:







И за финал, да Ви се похваля с двете нови рафтчета над бюрото, които ми сложиха милото и брат му. Много имах нужда от тях вече, защото от всичките неща, които си държах върху бюрото - ми оставаше едва около 30х30 см място в средата, на което да творя и ми беше станало супер тясно, особено пък, когато трябва да режа или сгъвам някой по-голям картон.
Сега поразчистих и направо място не мога да си намеря от щастие. :)






10 коментара:

  1. Честита ти екстра! Сигурна съм, че ще твориш с много повече хъс :-)

    Макар да съм любител на котките, втора картичка ми допада повечко. Чантичките са страхотни!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесни картички-чантички са се получили. Искрено ти завидях за новите рафтчета, защото и за мен проблема с мястото за творене става все по-голям :)Чакам с нетърпение да видя следващите ти проекти..

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесни катички!
    Но най- ти завидях за собственото място.Аз често работя на сгъваемата детска масичка на сина,и трябва да разасям всичко до детската.А при теб с рафтчетата е станало чудесно.Пожелавам ти да се развихряш с удоволствие.Поздрави от Варна!

    ОтговорИзтриване
  4. Много са красиви и двете,чудесни, като за принцеси:)).
    Като гледам как ти е подредено бюрото-супер,при мен нещо не се получава,сложих си стелаж от 4 рафта (запълних ги)и пак намирам какво да трупам на масата :)))

    ОтговорИзтриване
  5. Прекрасни чантички- картички! Нямам фаворит от двете, еднакво мили са ми :) А кътчето ти за майсторене се е получило чудничко! Само не знам дали е добра идея да стои в близост до семейната спалня ;-)

    ОтговорИзтриване
  6. Гери,много са оригинални картичките...страхотна идея да са като чантички...много сладко.А колкото до работното ти местенце, направо ти завиждам колко е станало уютно и подредено.

    ОтговорИзтриване
  7. Много кокетни чантички са станали. Особено ми допадна първата по простата причинна, че обожавам котките:)), пък и формата е по- раздвижена. Втората картичка- чанта, също е красива.
    Колкото до работното ти място, направо се чудя как успяваш да го поддържаш толкова спретнато и подредено. Поздравления!И аз имам подобна етажерка - наистина е голямо удобство- събира много и всичко ти е пред очите.
    Лек и успешен ден!

    ОтговорИзтриване
  8. Много сладки чантички, Гери. Честити ти придобивки за работното местенце. Много хубаво изглежда. Трябва да помрънкам на мъжО да ми направи и на мен рафчета скоро. Идеята за пистолета за силикон и уреда за ембосинг много ми хареса. Аз трябва да измисля, къде на ново място да ги закачам, защото Емо си мисли, че са играчки и не мога вече да ги държа на закачалката под бюрото.
    Усмихнат ден! :)

    ОтговорИзтриване
  9. Гери, отново си сътворила невероятна красота! Картичките-чантички са прекрасни, оригинални, свежи, закачливи, създаващи весело и празнично настроение! Поздравления и за новите рафтчета! Със здраве да си ги ползваш и пълниш с желани материали!

    ОтговорИзтриване
  10. :) Хихи, Нинка, Щурчо, Кали, Ади, Марианка и Мис Емералд, благодаря Ви! :)

    Ади, бюрото трябва да го поддържам винаги подредено по простата причина, че мойта палава котка много обича да се изляга отгоре (без значение дали и аз съм там или не съм) и ако не си изчистя и прибера - рискувам да си намеря работите или смачкани и надъвкани или ... на земята. :)
    Абе оказа се, че да имаш котка си има и добри страни - стимулира домакинята в теб..(понякога) хаха

    Вели, аз до миналата година бях в другата стая, обаче взе да ми става самотно и се преместих :)Ние щото нямаме обособена спалня - тук са ни и РС-тата и така си правим компания с милото докато той си прави нещо на компютъра.

    Маги, това на което съм ги закачила аз - е поставка за хавлиени кърпи от тези, които се поставят в баните обикновено. Нау хау-то го взех от някакви чуждестранни крафтърки и е наистина супер удобно. :)

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: