четвъртък, 21 юли 2011 г.

Заоблено

Или с други думи - кръгло. :)
В моя случай - една обикновена кутийка от топено сирене, грижливо облицована с цветни хартии.









За да е по-интересно - капака го направих във форма на easel card, но тъй като мястото ми се оказа мъничко, за да напиша пожеланието там, него се наложи да го сложа от вътрешната страна. Избрах именно тази сладка маймунка, защото повода за направа на кутийката беше рождения ден на Ем, а какъв по-добър подарък за един крафтър от печат,нали? :)
В случай, че има някой, който все още не е видял - в новото елшово предизвикателство Ви очакваме с кръгли картички.

Чау-Бау от мен!:)





5 коментара:

  1. Гери, и аз скоро имам рожден ден :-)
    Много закачлив подарък. Само като го погледнеш и веднага усмивката ти стига до ушите. Представям си тази на Ем.

    ОтговорИзтриване
  2. Когато видях твоята картичката-кутийка в блога на 2-те елши реших да вляза в блога ти и да те попитам как се прави такава кръгла кутийка. Е, сега вече отивам да ям топено сирене, че да опразня и аз една такава кутийка;))) Много сладурска ти се е получила, а печатчето е просто захарно сладко!

    ОтговорИзтриване
  3. Много е идейно това с кутийката от топено сирене:)))Много хубава е станала и маймунката много и отива:))))Цветовата комбинация пък ми е една от любимите:)))

    ОтговорИзтриване
  4. Браво, Гери! Чудесна кутийка с чудесен подарък! Ем ще бъде много, много доволна и щастлива! Честно казано на няколко пъти оставям такива кутийки с цел да ги преобразя и все ги изхвърлям след 2-3 дни, отказвайки се от идеята. А ти си се справила страхотно! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  5. Много красив подарък! Идеята за използване на кутийка от топеното сирене е страхотна. И аз ще се възползвам от нея някой път!

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: