понеделник, 22 август 2011 г.

Ескимоско

От край време заглеждам това печатче на Sugar Nellie и накрая станах горд негов притежател.До сега не бях участвала в The Sugar Bowl Challenge и затова реших, че сега е момента.
Гледам, че това мече обичайно е оцветено като бяла полярна мечка... обаче аз реших да заложа на нашата кафява балканска баба Меца. ;)




И тъй като сме на мечешка тема, реших да използвам случая да Ви покажа и една идея за магнитче, което направих специално за най-големите любители на мечоци, които познавам - Злати и половинката й, по случай 3-тия рожден ден на сватбата им.




9 коментара:

  1. Чудесно магнитче! Много сладко печатче, успех в предизвикателството!

    ОтговорИзтриване
  2. Ееее, прелестни! Направо нямам думи! Картичката е прекрасна, а магнитчето е толкова идейно с това шейкърче... Браво!

    ОтговорИзтриване
  3. И за мен важи, че харесвам всичките ти картички - мечо е чудесен, а магнитчето много идейно. А когато можеш дрънн един Скайп,че и аз имам съветче за теб,но е дълго за тук.
    Споко, не съм открила дефект в картичките(това си е почти невъзможно);)

    ОтговорИзтриване
  4. Гери, при теб винаги мога да намеря някаква чудесна идейка.
    Правилно си отдала дължимото на нашата кафява мецана:)
    За магнитчето-много ,много ми харесва.
    Ако направиш и един мастер-клас за такова магнитче, ще е чудесно:)

    ОтговорИзтриване
  5. Коментирах във Фейсбук, но не мога и тук да не си кажа- правиш невероятни неща! :))

    ОтговорИзтриване
  6. Суууупеееер! И с кафявата балканска мечка си създала страхотно коледно настроение, а магнитчето е просто магнетично красиво и идейно! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотни са станали и двете...аз също съм фен на мечоците ( ама май и на всичко мекичко и пухкаво хихихи ). И ми се струва, че някой май се опитва да се разхлади,поне мисловно, с тези зимни картички хахахахаха. Внимавай да не ти изтине нослето ;)

    ОтговорИзтриване
  8. Охо, започнала си новите хартии...
    Нашите мечки по нищо не отстъпват на белите мечоци ;). Печатчето наистина е много сладурско :). Хареса ми "пухкавото" :))).

    ОтговорИзтриване
  9. Поздравления, Гери! Отново не спрам да се възхищавам на оцветяването ти....страхотно си направила мецанка в кафяво, и ескимоската ми донесе малко хлад, като я погледнах......А магнитчето е супер!Едно силно "гуш" от мен!

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: