неделя, 2 януари 2011 г.

Следновогодишно

Изпратихме я вече по живо по здраво старата година и добре, че първите дни на новата са почивни, че да съберем малко сили след голямото празнуване. :)
Така и не успях да се добера до тук, за да Ви покажа чудните картички, които получих за Коледа. :)

Моето късметче от Коледната размяна беше Димето и ето я картичката, която направих с много
желание и обич:



Аз пък бях късметчето на Течето и сега съм горда притежателка на една от страхотните й куилинг картички с прозрачни дрешки. Много е готина, нали? :)Благодаря ти, мила Тече!



А тази картичка познахте ли я?;) За който не е познал - да кажа, че това е картичката, с която ме изненада Димето. :) Още като я зърнах в блога й, толкова много ми хареса и като видях, че плика в пощенската кутия е от нея, си пожелах да е точно тази картичка. :) И... беше именно тя! Диме, отново да ти кажа, че ме направи ужасно щастлива! :) Благодаря ти!



А пък тези две картички са от Двете сладки Елши - Рали и Ем. :) Те са така да се каже "черешките на купчинката подаръци", които си разменяме по традиция помежду си в компанията от приятели. Мерси, сладуранки! :)



В този ред на мисли ще Ви покажа какво спретнах аз за всяка двойка. Реших част от подаръка да може да си го ползват, а пък другата да си го хапнат. Бързах да ги направя, затова и не са върха на инжинерната мисъл, но пък станаха весели. :)











Усмивки и прекрасна 2011г. Ви пожелавам!

11 коментара:

  1. Хубави са всичките.Честита новата година и много успешни дни с радост и веселие.

    ОтговорИзтриване
  2. Гери мила всички неща ,които си спретнала и си получила са просто прекрасни:))))
    Честита Нова Година!Желая на теб и семейството ти много здраве,щастие,късмет и едно малко човече съвсем скоро да ви радва от сърце:)))

    Цунки:)))

    ОтговорИзтриване
  3. Гери ,всичко е прекрасно!Честита Нова година ,нека да е изпълнена с приятни емоции и незабравими преживявания

    ОтговорИзтриване
  4. Честита Нова Година Гери!!!! Страхотен край на годината и чудесно начало на новата. Прекрасни картички сътворяваш

    ОтговорИзтриване
  5. Честита Нова година, здраве и късмет! Страхотни картички си получила, а още по-страхотни неща си направила ти! Разкошни са и радват много окото!

    ОтговорИзтриване
  6. Да ти е честита новата годинка ! Пожелавам ти здраве, вдъхновения и безброй поводи да се усмихваш! Сътворила си прекрасни неща /както винаги/ !

    ОтговорИзтриване
  7. Честита Нова Година, Гери! Пожелавам ти здраве, щастие и усмивки! Прекрасни неща си натворила и чудесни картички си получила! :)

    ОтговорИзтриване
  8. Честита нова година, Гери!! Много творечески идеи и несекващо вдъхновение!

    ОтговорИзтриване
  9. Много е красива тази Коледна девойка, придава една такава феаричност на картичката!
    Аааа, моя буркан е първи! Аз веднага си го познах! И веднага ще си призная, че той вече намери място в нашия дом, като кутия за бижута ;)

    ОтговорИзтриване
  10. Прекрасни картички! А в бонбониерите ми останаха очите (преглъщам и въздишам). Дори по празниците не си спряла да майсториш красоти :)

    ОтговорИзтриване
  11. Благодаря Ви, момичета!
    Нека всичките Ви пожелания към мен, да се сбъднат и на вас! :) Бъдете много щастливи!:)

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: