вторник, 4 януари 2011 г.

Две усмивки

Добро утро, момичета!:)
Днес реших да Ви покажа последните две изненади, които направих за две сестрички, мои много добри приятелки по случай началото на новата година. :)
Към всяка картичка, направих и мъничка кутийка-чантичка, в която да сложа малките подаръчета. Исках картичките да са подобни по дизайн, но все пак различни. Ето ги и тях:11 коментара:

 1. Гери мила прекрНасни са:)))))Влюбих се направо в тях:))На първата картичка картинката е толкова сладичка ,че няма как да не я хареса човек:)))Сестричките са големи късметлийки:))

  ОтговорИзтриване
 2. Наистина прекрасни. Супер сладки и изпипани в стил Гери.

  ОтговорИзтриване
 3. страхотни ,сладурести ,бонбонени!

  ОтговорИзтриване
 4. Супер са сладички,Гери!Така ме грабна 1-ят комплект. :)

  ОтговорИзтриване
 5. Прекрасни са, много зареждащи цветове и много изпипани!

  ОтговорИзтриване
 6. Чудесни са! Много хитра идея с кутийките, така всичко е в един стил.

  ОтговорИзтриване
 7. Определено се е получил замисълът ти, и то повече от сполучливо:-)

  ОтговорИзтриване
 8. Истински щастливки са твоите приятелки. Няма по-мил подарък от нещо направено собственоръчно специално за човека. Страхотни са!

  ОтговорИзтриване
 9. Гери, такива чудеса си натворила напоследък, че аз нямам думи с които да опиша възхищението си! Прелести .....Кога намери това така ценно нещо - времето , за да сътвориш всички тези чудни картички - коя от коя са по красиви, изпипани и весели! Дано за теб нещата да са винаги така - само красоти и то по много на брой!
  Прегръдка и хубав уйкенд от мен!

  ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: