петък, 21 януари 2011 г.

1-ва партида Януарски рожденици :)

Здравейте момичета,
Нещо напоследък се позагубих, обаче това в никакъв случай не означава, че нищичко не съм творила. :) Януари се оказа месец, изобилстващ от рожденици, обаче нямаше как да Ви покажа нещицата, които направих, без да разваля изненадата. :)
Но сега вече можете да видите и Вие първите две картички.

Първата направих специално за рождения ден на милата Дани, която е изключително добър човек с огромно сърце и съм сигурна, че всички, които я познават мислят като мен. :)





А пък тази е по повод вчерашния рожден ден на един скъп на сърцето ми човек, който винаги ще има мъничко място в него.



И тъй като си говорим за рождени дни. Искам и тук да Честитя Рождения ден на Картичкофуриите - блогът, който вече една година ни радва и прави пъстър живот на всички участници, независимо дали задават или участват в предизвикателствата. Дано и за в бъдеще се радва на толкова популярност и почитатели! :)

А с Вас, драги зрители, ще се видим по-скоро отколкото очаквате. ;)

11 коментара:

  1. Гери, страхотни са и двете! Весели, шаренки и сладки.:)

    ОтговорИзтриване
  2. Ахаааа... ето защо си се изгубила! Прекрасни картички си направила! Първата е много момичешка и веднага ме грабна :)) Честит рожден ден на Дани, сигурна съм, че много ще я зарадваш.

    ОтговорИзтриване
  3. Вярно, че януари има много рожденици, а аз още нищо не съм правила! Картичките ти са страхотни - много радост ще да са донесли!

    ОтговорИзтриване
  4. Гери, отново ми събра погледа, много нежни и мили картички, личи че са правени с любов и от сърце!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Гери прелестни картички отново:)))И двете са страхотни:)))))Не знаех ,че Дани е имала рожден ден скоро:)))))Да е жива и здрава и все така усмихната:)))

    Целувки:))

    ОтговорИзтриване
  6. Милата ми Гери! Ти си невероятно топъл и слънчев човек! Благодаря за прекрасната картичка - изненада ме адски приятно!
    Искам да кажа, че на живо картичката е още по красива .....просто грее и не ти се ще да откъснеш поглед от нея! И другата е невероятна!
    Как успяваш!!!!! Не спирам да се чудя откъде намираш време , за да зарадваш хората около теб!
    Гери, ти си цар на оцветяването - и не само! Не спирам да ти се възхищавам и съм горда, че притежавам твои творения!
    Топла прегръдка от мен и много усмихнат ден!

    ОтговорИзтриване
  7. Чудесни картички. Много сладки и весели.

    ОтговорИзтриване
  8. Гери, страхотни са картичките, мисля че си зарадвала страшно много Дани! А картичката с мечето ме кара да се усмихвам до ушите :) много са красиви, продължавай все така да ни радваш!

    ОтговорИзтриване
  9. За пореден път цъкам във възхита, Гери! Страхотни са картички си натворила за тези рожденици-късметлии!

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: