неделя, 30 октомври 2011 г.

Рижи

Направо съм си глътнала граматиката след като видях прекрасната кукла на Диди, обаче срам не срам ще си покажа моята Рижи, която правих с много мерак и макар да си има своите кусури на мен ми е първата кукла от типа "примитиви" и винаги ще ми е скъпа.

Този петък завърши курса ни за направа на кукли и дано утре по навик като всеки понеделник, не се засиля пак натам.. (хи-хи)
Глупаво ще е ако кажа, че ще ми липсва, защото съм запланувала да ида на повечето, ако не успея на всичките Коледни работилнички, които почват идната събота, обаче тези лежерни 2 часа, които прекарвахме в сладки приказки, шиене, рисуване и обличане на куклите така скорострелно свършиха, че сега с носталгия ще си спомням за тях.:)

Ако сте в София и Ви се шият Коледни чорапчета, играчки, венчета и какви ли не още интересни неща - ето ТУК е програмата на работилничките на TeaKetQuilt Shop. Убедена съм, че много ще се забавлявате.:)

А ето я и Рижи. Кръстих я така заради оранжевата й коса, която пък е такава, защото реших, че ще отива на зелените й очи, които са такива... защото .. и аз не знам защо, защото така ми харесва!:) хихи



Междувпрочем - докато не съм забравила - От утре - 31-ви Октомври, започва нов курс по "Багрене и шиене на играчки" и ако искате и Вие да се научите да шиете такива кукли, можете да се свържете с тях и да се запишете. :)

13 коментара:

  1. ох, Гери, ако знаеш само колко много обичам рижи коси... Направо се влюбих в твоята Рижи! А за работилничките да знаеш, че силно ме изкуши! Дано намеря време, за да се присъединя към вас!

    ОтговорИзтриване
  2. Толкова е сладка Рижи - просто да се усмихнеш, като я погледнеш. Носи много хубаво настроение, харесва ми.

    ОтговорИзтриване
  3. Гери, взе ми акъла! Чаровница!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Гери, много чаровно това Рижи :-)

    ОтговорИзтриване
  5. Голяма чаровница е станала куклата.Много ми харесаха очичките й- а те как са направени, нарисувани ли са?
    Колко жалко , че в моя град не се правят такива работилнички:((, с удоволствие бих ги посещавала.

    ОтговорИзтриване
  6. ОООО, с бретон е много по- яка...Емил ще е доволен...когато го облека хахахаха. Наистина е голямя сладурана с тази рокличка :-)

    ОтговорИзтриване
  7. Легна ми веднага на сърцето тази рошла! Сигурно, защото има моята прическа! Прекрасна е, Гери!И няма защо да те е срам!Поздрави за уминията, които си придобила за толкова кратко време!

    ОтговорИзтриване
  8. Ех и аз да можех да правя такива кукли и сладки и весели и различни!

    ОтговорИзтриване
  9. Еееей, каква рижава звездичка е изгряла на хоризонта! Гери, супер сладурска е! Задобряваш! Което е прекрасно! И не само тя ще ти е скъпа на сърцето, а всички останали, които ще направиш, защото във всяка от тях влагаш много любов, частичка от теб!

    ОтговорИзтриване
  10. Привет, Гери! Не съм влизала повече от месец изобщо в блоговото пространство, дори когато Злати ми каза, с какво се занимавате напоследък - просто ангажименти от друг тип, разни-разнообразни...Но сега, като надникнах тук - щях да припадна от всичко, което видях! Ти направо ме разби - тази кукла е такава чаровница наистина! Дъщеря ми имаше като малка подобна, със същата физиономийка, но с бяла коса и просто си я беше кръстила "Рошла" ....все още се подмята у дома и си е все такава рошла..Но твоята Рижи напълно си оправдава името, а пък и й отиваааа! Страшна е! Направо ми се прииска и аз да отида на този курс, ама то - кое по напред! Котенцата също - просто нямам време да напиша под всичко пропуснато коментар - възхитена съм за кой ли път от всичко с което се захванеш, излиза нещо изключително! Поздрави, силна прегръдка!

    ОтговорИзтриване
  11. Страхотна е Рижи. Много сладка и чаровна с тия зелени очи и оранжави коси.

    ОтговорИзтриване
  12. Ех, каква чаровница...Гери, уникална е! какви очи..и тази рошава рижава коса..
    Поздравленяи за придобитите умения..

    ОтговорИзтриване
  13. Гери, приказна е Рижи...Гуш и цунк!

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: