вторник, 25 октомври 2011 г.

Забавлява ли Ви се?

Здравейте сладури,

Много ме сърбят днес пръстите да погъделичкам любопитството Ви и да Ви издам какво сме намислили със Злати. Бас ловя, че ще Ви ентусиазираме, поне колкото сме ентусиазирани ние.


От доста време не се е пръквало ново Предизвикателство в българското картичкоправяческо пространство и си рекох: "Защо пък да не спретнем едно съвсем любителско?"

И понеже предизвикателствата са главно за забавление, затова нашето ще се казва Забавлятелство "Мър-Мяу" и искрено се надявам, че ще си оправдае името, защото с купонджии като вас няма начин да не е весело!:)

Грабвайте сега де що има шаренийки, хартийки, чудесийки и в пълно бойно снаряжение, очаквайте 1 Ноември, когато започваме да се вихрим както си му е реда.


13 коментара:

 1. И как пък не ви досрамя хич да не се издадете!?!
  Нищо де, аз пак ви обичам!

  ОтговорИзтриване
 2. Добре, да се позабавляваме! с нетърпение ще очаквам какво ще ни измислите.

  ОтговорИзтриване
 3. Тече, досрамя ни, ама не искахме да разваляме тоталната изненада. :) Много, много сме си стиснали палци, че ще Ви е гот с нас и ще се кефите на темите и наградите.. дано, дано...
  Билбе, много ти благодаря, мила!:)

  ОтговорИзтриване
 4. Ееее, страхотно сте го измислили!!! Разбира се, че ни се забавлява и че искаме да имаме повече предизвикателства, за да упражняваме по-често любимото ни хоби! Успех ви желая в новото начинание, а на всички нас - вдъхновение!

  ОтговорИзтриване
 5. Хайде, Гери! Пълен напред! И успех в новото предизвикателство :)

  ОтговорИзтриване
 6. Чудесно! Хубаво е да има нови и различни предизвикателства. Чакам с нетърпение началото! Успех!:)))))

  ОтговорИзтриване
 7. Момичета, тенк ю :) Много ме радвам, че отликвате с такъв хъс :)и сърдечно благодаря за хубавите пожелания и усмивки!:)

  ОтговорИзтриване
 8. Ееее, та нима има някой, който да откаже на такова съблазнително предложение? Не мисля! И честно казано раздразнихте любопитството ми доста, така че съм в тръпнещо очакване и ще броя дните дотогава! Успех!

  ОтговорИзтриване
 9. Не знам как ще заспя тази вечер,ами следващата,ааами по-следващата....и такааа до първи!Хубаво да му мислите очаквам невиждани изненади!:)

  ОтговорИзтриване
 10. Вече не е ли 1ви Ноември? :)))...нямам търпение и желая успешни "забавлятелства" и усмихнати муцунки,както моята така и вашите!

  ОтговорИзтриване
 11. Гери,страхотно се очертава да е новото "забавлятелство",чакам с нетърпение да стане 1-ви :)Успех в приготовлението на купона!

  ОтговорИзтриване
 12. ЕЕЕЕ браво, очаквам с нетърпение :))

  ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: