четвъртък, 20 октомври 2011 г.

Зимно

Всеки, който познава тъй нареченото ми "творчество" съм убедена, че ако бъде попитан - "Колко слоя хартия има по моите картички?", светкавично ще отговори "Поне 2-3 и нагоре."
В интерес на истината личният ми рекорд е 10 слоя, но съм твърдо решена някой ден да го подобря. :)
Този ден няма да е днес, защото този път Вели е измислила много предизвикателна тема при Елшите. За тези, които още не са видяли - тя е "Еднослойна Картичка".
Да си призная в първия момент ме поизпоти, поизуми и постъписа, защото НИКОГА до момента не бях правила картичка само с 1 слой хартия.
Ама както са казали мъдрите хора - "Вдъхновението идва с пазаруването.." и хоп - тези два сгушени пингвинчовци "залепнаха" за картичката, малко снежинки и камъчета за разкош и Воала!:)Тъй и тъй сме на зимна вълна, реших да Ви покажа и двете мечета, които уших. Успях да се справя и с нарисуването на нос и очи дори. :)
След една седмица някъде ще завърша и първата си кукла-примитив и нямам търпение да Ви я покажа. Тя е вече по-сложна, че и с дрешки... :) Изобщо яката работа. :)

14 коментара:

 1. Ооо много вдъхновяваща коледна картичка :) Толкова е красива Гери, а за мечоците нямам думи.Превъзходни са!

  ОтговорИзтриване
 2. Брей, значи даже и само с един слой се справяш страхотно!
  За мечоците какво да кажа - като за начинаещ са супер и много ми е любимо цветето, но ако позволиш ще ти дам един съвет. Преди да обърнеш направи малки напречни прорези по ръба там където след обръщането би опъвало. В случая имам предвид между крачетата и под мищниците, а в общия случай където има вдлъбнат контур. Така ще се избегне набирането :). Дано съм обяснила разбираемо.
  Гушкам те силно и чакам с нетърпение куклата!

  ОтговорИзтриване
 3. Аааа - Течке-мечке...те ни ги казаха тия работи, ама ако и Гери е кЪт мен - аз снощи на една котка забравих да и резна ъглите и след като цяла нощ се чудих - що аджеба на врата е толкоз набръчкано, но реших че щом има панделка там, няма да се вижда...та днес в автобуса ме осени тЪз гениална идея, че те хората казаха, че трябва да режем, ама трябва и някой да се сети...та ако се е отплеснала малко...тъй се получава ;-)

  А иначе картичката супер много ме кефи и мен :-)

  ОтговорИзтриване
 4. Ками, Мимимира, мерси, момичета:)

  Тече, позволявам, всичко позволявам..:)
  Ама рязах бре, честна пионерска! ама е трябвало по-надълбоко.. после тъпках уж да не се набърчва ама на.. :) Накрая ще им турна по едни гащи, да не се вижда хахахаха Гуш!

  ОтговорИзтриване
 5. Някой май напредва в занаята?Много сладки мечета !Харесва ми ,че пак са двойка,също както сладките пиленца от картичката!

  ОтговорИзтриване
 6. Картичката е страшно свежа и готина, а белият мечок особено, ми легна на сърцето.. пък то сбръчканото си му отива :)
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 7. Станала е супер сладка картичка! Много ми харесва!!

  ОтговорИзтриване
 8. Какво да добавя - просто са супер! И картичката и мечетата :)

  ОтговорИзтриване
 9. Прекрасна коледна картичка! Ясно е, че и еднослойните ти се отдават!браво и за сладките мечета!

  ОтговорИзтриване
 10. Ех, Гери, Гери! Чудя се откъде да започна, то не са красоти при теб, не е чудо! Затова поред на номерата!
  Честита ти сладка Зайка! И да й ушиеш съвсем скоро кавалер, че то срамота да остане стара мома, толкова е красива и прекрасна в одеждите си! Все пак красотата не е най-важното нещо, душата е по-ценна. Сигурна съм, че ти ще вложиш много душа на бъдещия й спътник!
  Изненада ме много с тази еднослойна твоя картичка! Обикновено са с повечко слоеве и съм сигурна, че е било предизвикателство и за теб, но пък ти си се справила много успешно с него! Страшно сладки пингвинчета си избрала за главни герои, а тези снежинки придават такъв хубав блясък!
  И сега тези слаааааадки, слааааааадки и гушкави мечета - е, на мен ми харесват много, ама много! И сбръчкани тук-таме или не, са си абсолютни сладури, но ти слушай специалистите. На мен ми харесват и сбръчканички, по-гушкави са ми!
  Много усмивки за теб!

  ОтговорИзтриване
 11. Картичката ти е много, ама много весела и страшно сладуреста! А мечетата са ти се получили чудесно! Много ми харесват, но като се знам колко съм сръчна в шиенето изобщо не смея да опитвам;), а само се любувам на чуждите красоти!

  ОтговорИзтриване
 12. Ужасно сладуреста картичка, Гери! С интерес следя шивашкото ти развитие и очаквам да видя новата ти кукла. :)

  ОтговорИзтриване
 13. Картичката е много, много красива! А мечовците...само за гушкане са!Набръчканото им отива:)

  ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: