вторник, 19 октомври 2010 г.

Бонбонено

***Този пост ще остане отгоре до 19.10.2010, затова моля скролнете надолу, за да видите новите публикации.***


Честно да си призная до сега на собствените си празници никога не съм давала подаръци. Само съм получавала такива. Всъщност дори нямаше да се сетя за такова нещо, ако не бях попаднала на блогърската общост от крафтъри. Разбира се повечето такива инициативи се правят предимно с конкретна цел - да печелиш последователи или пък да рекламираш даден продукт. Обаче аз съм щастливка, че имам такива мили последователи, които с времето са ме намирали по един или друг начин. Щастливка съм, че редовно тук надничат десетки хора, за да видят поредната ми измишльотина. И съм щастливка, че много от тях споделят мнението си.

След две седмици блогът ми навършва първата си годинка и затова реших да поглезя един от вас с този скромен подарък. И тъй като доста се потих, за да напиша този пост, реших, че ще се наложи и Вие да ме поглезите. ;) Трябва да има справедливост!

Затова за да участвате в тегленето на тази скромна награда, което ще бъде на 19.10 (датата, когато блогът ми навършва 1 годинка), ще трябва да оставите коментар под тази публикация, в който да споделите - Кое нещо, излязло изпод моите ръце, Ви е най-любимо или ви е харесало най-много? (Да знаете, че отговори като - "Всичко ми харесва!" - ще ги смятам като отбиване на номера и няма да важат. Така че бъдете конкретни.)

Получателя на подаръка ще бъде изтеглен с Random Generator от моят десен показалец. (хи-хи)

Ей го най-сетне и прословутия подарък. Не е нищо особено, ама го сформирах с желание, че даже и част от него със собствените си ръце. :)



Съдържание:
7 листчета дизайнерска хартия с брокат на DCWV - размер 4х6 инча
Акрилен печат с мишоци на Tina Wenke
12 Цветенца Prima.
5 красиви топлийки, които е направила моя милост.
И много цветни прозрачни камъчета за декорация.

Тъй като малко се пообърка реда, тук ще напиша номерцата на всички по реда на публикуваните от тях коментари:
1. Milena
2. Te4eto
3. Veselina
4. Le
5. Addii
6. Kras
7. Ivolina
8. Unicorn
9. Маги
10.Bora
11.Pink&Blue
12.Iva
13.Fragola
14.Dani
15.Ваня
16.Rony
17.Neli
18.Siskus
19.Irena
20.Nana
21.Skylife
22.Cattt
23.Lionelsa
24.Kenli
25.Chiges
26.Arcadia
27.Sweetnes
28.Цветни Фантазии
29.Green eyed Girl
30.Пъстър Свят

32 коментара:

  1. :)
    Гери,веднага мога да дам отчет с първите картички,които изникнаха в съзнанието ми (което си значи,че много са ме "грабнали" преди време)
    1.една,мисля беше за пожелания за бързо оздравяване,червната ябълка и зелената панделка,ммм
    2.двама снежковци,синички,и тя ти е от по-скоро.И днешните и те са много готини:)
    3.И една мацка в зеленикаво-синьо с едни паунови пера;)
    Ако се разровя назад сигурно ще се сетя и за още.
    Обаче всичките ти са толкова позитивни,пъстрични и с настроение,че аз винаги неволно се усмихвам и оставам с приятно усещане след всяко посещение тук.

    ОтговорИзтриване
  2. За да не ме обвиниш, че отбивам номер с "всичко ми харесва", което си е самата истина веднага ще спомена картичката която си е моя, тази която си изваждам от време на време да и се радвам - тя беше първата която получих, направена от едно напълно непознато тогава момиче и ме зареди страхотно! Естествено не ми се ще да подмина и вещиците, които някак си приемам за твоя запазена марка :)... мога още да изреждам, но ще спра дотук.

    ОтговорИзтриване
  3. Гери, това "всичко ми харесва" изобщо си е самата истина, но мен ме грабна афинитета ти към по - нестандартно сгъващите се картички. Имаш една с две целуващи се човечета и истински се възхитих на идеята, която ти е дошла да промениш визията на печата.Може ли и аз да пробвам /все пак патентът си е твой/? Така, че тя е моят фаворит, също и тази новата ти с пингвините!

    ОтговорИзтриване
  4. ами да, ще напиша и аз и няма да отбия номера. но е истина, че всичките ти неща са много класни, ти си единствената, която работи в изобилие и никога не прекалява. и това много много ми харесва
    аз харесвам най-много -
    1. онази картичка със синьото цвете, което нарисува сама( знаеш зашо)
    2, картичката ин-ян
    3. и една момчешка картичка с въртележки.
    мога да изброя още поне 2 за които се сещам, без да гледам назад,
    но 3 за щастие е добре!
    Целувки!

    ОтговорИзтриване
  5. http://2.bp.blogspot.com/_MWHY2wwBuCk/S7tPLYnHaVI/AAAAAAAAA0A/r9tEIgchOVo/s1600/P1030845.JPG
    http://1.bp.blogspot.com/_MWHY2wwBuCk/S7dnBG-3kZI/AAAAAAAAAzo/J8qGGCXfxXA/s1600/P1030821.JPG
    http://2.bp.blogspot.com/_MWHY2wwBuCk/S_Yk0J_V0lI/AAAAAAAAA8Q/0EueC-LnL4s/s1600/P1040294.JPG
    отне ми доста време но ги открих!а и всички останали са коя от коя по-хубави,но тези са много сладурести ,а мацката е страхотна и много стилна картичка

    ОтговорИзтриване
  6. Тези са ми любимите***

    1. Хора с бира-http://fairy-inspirations.blogspot.com/2009/11/blog-post_22.html
    2.Елхичка-http://fairy-inspirations.blogspot.com/2009/10/blog-post_29.html
    3.Момчешки му работи-http://fairy-inspirations.blogspot.com/2009/10/blog-post_23.html
    4.Ангелско момиченце-http://fairy-inspirations.blogspot.com/2009/10/blog-post_22.html
    5.Пантофките на малката принцеса
    -http://fairy-inspirations.blogspot.com/2010_03_01_archive.html
    6.Синева-http://fairy-inspirations.blogspot.com/2010/03/blog-post_23.html
    7.Шоколадово-http://fairy-inspirations.blogspot.com/2010/02/blog-post_13.html
    8.Нека да е лято-http://fairy-inspirations.blogspot.com/2010_01_01_archive.html

    ОтговорИзтриване
  7. Гери, първо честита годишнина на блога ти. Честно казано чак не ми се вярва, че само от година те познавам. Имам чувството, че винаги сме се познавали.
    Аз линкове няма да слагам, а ще кажа, че най-любима си ми е моята коледна катеричка. И аз като Течето си я вадя и си я гледам и и се радвам.
    Много любими са ми и двете картички, които ти направи за моите деца. Особено тази за Детелина, която беше много болна, когато те помолих да и направиш картичка и само мисълта, че ще си има картичка караше очичките и да светват. За това и съм ти страшно благодарна, за радостта, която достави на моите деца.
    Други любими са ми едни обущета, а също и картичката, която прави за 1г на племенницата си, албумчето, което направи за свети Валентин, една която е малко по-различна от твоя основен стил с едно синьо цвете и ... всички останали, разбира се.
    Още много години блогуване и много картички, за да носиш радост на всички нас твоите фенове и последователи.

    ОтговорИзтриване
  8. Гери мила честита ти годинка малко предварително ама нали е затова туй канди:)))Много ти се радвам на твореията и всеки път с нетърпение чакам да публикуваш нещо обаче си имам две любими картички,които да ти кажа ми изтекоха очите по тях:))))Първата в която ама наистина се влюбих е Showgirl :)))Прелестна картичка с невероятни цветове и тази девойка много ме плени:)))Другата ,която е толкова сладка е последната ти с пингвинчетата:)))Такива са сладури тези малчугани,че ми иде да ги нагушкам:)))
    Наградата е невероятна и си стискам палци да си я спечеля(хихи)
    Гушки от мен и много ама много успехи ти желая:))

    ОтговорИзтриване
  9. Честита годинка на блога ти,Гери!Аз не веднъж съм казвала, че е истинско удоволсте да те "посещавам". :)Всичките ти неща са прекрасни!
    Съвсем наскоро обаче ти разглеждах блога и попаднах на една картичка, която не бях виждала, с онези сладки малдоженци -"Винаги заедно". Имам си още едно много любимо твое творение-украшението с пеперудите, което направи за предизвикателството на Двете Елши-Черно и бяло.

    ОтговорИзтриване
  10. Леле, каква страхотна награда!
    Аз все още почти не пиша коментари, защото имам блог едва от 1 месец и засега събирам опит. Но досега винаги съм се възхищавала от творенията ти, дори и да не съм го отбелязвала. От всичко,което съм видяла подбрах ето тези:
    1. A treat for you. Това печатче с прилепче просто ми е фаворит. Истински сладур!
    2.Rock star. Привърженичка съм на рок музика и естествено тази картичка не може да се пропусне.
    3.Черешката на тортата, заради уникалната идея.
    4. Серията от дръвчета,която публикува на скоро. Винаги съм харесвала картички със силуети на дървета.

    И разбира се,поздравления за първата година на блога ти! ((::::

    ОтговорИзтриване
  11. Здравей и от мен! Все още съм нова в картичкоправенето, но наградата е много съблазнителна, а и винаги ми доставя удоволствие да разглеждам новите ти картички, затова реших да се включа с коментар:-))
    Много силно впечатление ми направи твоята "викторианска" картичка, заради различността и от другите ти творения. Тъй като сватбените картички са и моя страст, няма как да не отбележа и тази, която си направила за твои приятели-много сладка картинка и оригинална концепция за цялостната визия за картичката. Не мога да пропусна да отбележа и "пантофките на малката принцеса"-финна и нежна изработка. Много ми харесва и сладурското мече, което си използвала за картичката "Shopping mania".
    Честита първа годинка на блога ти, пожелавам ти да продължаваш да ни радваш с твоите красиви картички и много творческо вдъхновение:-)

    ОтговорИзтриване
  12. Здравей Гери!За първи път ще си позволя да направя коментар.От два месеца следа изявите ви (на Двете елши)и съм безкрайно очарована от безкрайната фантазия и истинска любов с която творите.Поздравления!По темата ти:много цвят,много идейни и видно направени с цялата ти душа картички.Няма да изброявам всички твои невероятни творби ,но най-веселата и за мен лично най-хубава е тази с Марвин.Невероятно чувство за стил има в нея а е и като закачка този малък ,разкошен лакомник.Весела е !Тя е моя фаворит!Искам да ти пожелая много творческа храна и хъс в надпреварата с всички картичкотворители!Иванина

    ОтговорИзтриване
  13. Да си призная честно...от време на време обичам да си копвам по някоя идейка от теб.Не се сърди, моля те.Това е само и единствено с цел да се усъвършенствам.А сега на темата: ясно, че няма да мина с номера "Всичко ми аресва". Най-много ми харесват 2 идейки за картичка-книжка:тази оранжевата покана с цялата история на запознанството на младоженците и картичката с пъзелите.Тези двете са ми наистина любими.

    ОтговорИзтриване
  14. Здравей и честита годинка от мен - Дани!
    Исках да си припомня как точного беше казала в един твой пост, защото видях себе си тогава,като го четох... Порових се за да го намеря и сега щети цитирам:
    Винаги заедно!
    Posted in | в 12:00
    Понякога като разглеждам картичките в блогове, които следя или пък не следя и видя нещо наистина гениално по мъничко се разочаровам от себе си. От това, че не съм чак толкова идейна и не съм се сетила за неща, които някой друг се е сетил. Понякога се осмелявам да направя своя интерпретация на видяното, понякога дори не се захващам да го направя. Понякога си мисля, че не ми прави чест да ползвам чуждата идея, а друг път пък не мога да устоя на изкушението.."
    Край на цитата :)
    Тогава първосе влюбих в картичката, послепрочетох написаното наднея и още повече се влюбих. Сватбените са ми любима тема и на мен. За това ще кажа: Всички сватбени картички ми харесват, нонай многотази - "Винаги заедно"

    ОтговорИзтриване
  15. Искам да се извиня,но не ми работи шпацията и сливам думите понякога, но като пиша на един дъх - нямам време да редактирам....Сори!

    ОтговорИзтриване
  16. И така , ясно е че няма да мина " с всичко ми харесва " , ама аз си имам две картички лично за мене , които много си харесвам и си гледам от време на време ( най вече когато нямам настроение ) ,става ми много драго и ме зареждат положително.А другите , които ми харесват , тортичката със свещичката , пъзела за младоженците , снежковците и .... всички останали.
    Още веднъж благодаря за картичката и радостта която ми достави с нея !!!

    ОтговорИзтриване
  17. Мила, усмихната Гери, кога мина цяла година!?
    Но какво се изненадвам, когато нещо ти доставя удоволствие времето никога не стига! Така е и с мен, докато гледам твоите творения, неусетно е минала една година. Какво да кажа, освен че от първия пост до сега, ти израстна изключително много в положителна насока и всичко излязло от под твоите ръце ми ляга на сърцето. Невероятна си с цветовите комбинации, с елементите които винаги са на мястото си, с прецизно оцветените печати и със всичко!!! Но ... и аз си имам фаворит ;) и това е картичката с принца и принцесата "Всяка принцеса има нужда от принц" това е творбата с която ме заплени и ме направи твой верен фен!!!
    Пожелавам, хилади постове с нови творби и много рожденни дни на глога ти!!! А на теб, бескрайно творческо вдъхновение и вихрена фантазия!!! ГуШ!!!

    ОтговорИзтриване
  18. Честита годишнина и от мен!
    1) Картичката която най-много ме е впечатлила е "Ин и ян;
    2)Уникалните ти кутийки;
    3)Движещовъртящите се картички;
    и не на последно място- уроците и хитринките, които споделяш с нас.
    Бъди здрава и ни радвай с нови прекрасни творби! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  19. Дааа,за къде без мен,честита годинка,честита!!!!!Най-най-нежна,топла и със сияйно излъчване е ето тази http://4.bp.blogspot.com/_n1Ft9VnGFc4/S9q4UijFLiI/AAAAAAAAANU/dbq9ghMBy3M/s1600/P10401251.jpg,колко обич има в нея,разтопи ме още като я погледнах,дори тогава незнаех,че са печати тези невероятни картинки!Беше я правила за предизвикателството "Твоята мечта",а за първи път участвах и много,много ме впечатли!

    ОтговорИзтриване
  20. Гери,честита годишнина на блога ти!
    Много харесвам творенията ти тъй като са винаги е прекрасни свежи и хубави цветове.
    Винаги са направени с много усет към красивото.
    Сега ще изброя поименно някой от нещицата ти които най-много са ми харесали:
    - "Пантофките на малката Принцеса"
    - "Showgirl"
    - "Жълтурчо"
    - "Christmas Friends"
    - "B&W"
    Със сигурност има и още, но да не прекалявам :)
    Желая ти още много сътворени прелести занапред и още много усмихнати лица

    ОтговорИзтриване
  21. Гери, честита ти годинка! Още много по толкова и последователи, много вдъхновение и т.н. :)
    Абсолютните ми фаворити са "Марвин", обожавам я тази картичка и една която не разбрах по каква причина не присъства в блога ти, но я беше правила за Елшите. За предизвикателството "Рожден ден" мисля че беше с едни таралежи и супер яки дървета и банер. Кажи сега, защо не ти е в блога? Отдавна се каня да те питам. :)
    Гуш

    ОтговорИзтриване
  22. Да се цопна и аз - на почетното 22-то място надявам се. Ами да ти е честита годинката и още много да има.

    Не, че не ми харесват всички, но определено си имам любими.
    И така - любима #3 - http://1.bp.blogspot.com/_MWHY2wwBuCk/S1xPZZ8heOI/AAAAAAAAAf8/OVw8Taet8MI/s1600/P10208131.JPG

    #2 - http://1.bp.blogspot.com/_MWHY2wwBuCk/TJhVm7CLgfI/AAAAAAAABLc/jGENAPyzz2c/s1600/P1060008-mark.JPG

    И НАЙ-НАЙ-ЛЮБИМА - http://2.bp.blogspot.com/_MWHY2wwBuCk/TJsw69kpRxI/AAAAAAAABLk/CFdTpKfGeOw/s1600/P1050996-mark.JPG

    Ами това е от мен, а и като цяло - май ти дължа един подкуп, да ги направим два,а???

    Гушшш

    ОтговорИзтриване
  23. В началото се въздържах да коментирам, за да не объркам уж номерацията, но в крайна сметка не се стърпях..
    Исках да споделя, че съм много, много зарадвана, че ме разхождате назад във времето, споменавайки, че сте харесали една или друга картичка, която дори аз съм забравила, че съм правила.. :) Да не говорим, че има неща, които не съм успявала да публикувам тук, но Вие ги помните. :)
    Страшно съм трогната от всичките Ви прекрасни думи и от това, вместо една, сте посочили много повече неща, направени от мен.
    И изобщо... този пост стана повод да науча, че имам много повече читатели, отколкото са осмеилилите се да коментират публикациите ми..
    Всичко това топли душата ми наистина! А най-се радвам, че споделените и направени от мен неща стават повод за нечие друго вдъхновение, взаимстване на идеи и пречупването им през други творчески очи. :)
    Благодаря Ви мили дами! Наистина!:)

    P.S. Нани, по някой път не успявам да публикувам разни картички поради различни причини.. Понякога забавям публикацията им, за да не правя по няколко публикации в един ден, а пък после вече някак си им е минало времето.. та сигурно затова я няма..

    ОтговорИзтриване
  24. Гери, всяка една твоя картичка носи не само някакво послание, но и любовта, с която си я създала!
    От последните ти картички много ми харесаха „Тримата снежковци”; първата ти картичка, след като се върна от Барселона, направена като чантичка с едно сладурско мече; поканата за твоята сватба също ме впечатли :); „Пантофките на малката принцеса”; „Ягодово”; разбира се много си харесвам и двете картички, направени от теб, които всеки ден поглеждам във витрината си.

    Честита ти първа годинка, още мнооого, много годинки да ни радваш с красота (и усмивки) :) !!!

    ОтговорИзтриване
  25. Гери, първото нещо, което ме плени беше картичката ти от Плодовото предизвикателство на Двете елши. От тогава честичко влизам да се любувам и вдъхновявам от творенията ти.

    Но някак картичката с гномчето и една от последните ти с прикрепен книгоразделител са ми легнали най-много на сърце.

    Продължавай да ни радваш все така вдъхновяващи проекти!

    ОтговорИзтриване
  26. Честит рожден ден на блога и дано да пребъде в годините!
    И.....престъпвам към най- лесната част - хи-хихи!
    Моите фаворити са много, така че ...започвам и надявам се да не ти доскучее, докато четеш:
    - Нека да е лято
    - Snow flake
    - Just married
    - Пантофките на малката принцеса
    - Нетипично
    - Wedding surprise
    - Черешката на тортата
    - Синьо
    - Ин и ян
    - Малка спретната къщурка
    - Swinging card
    - Penny black challenge, която получих лично, за което много благодаря!
    - Допълващи се взаимно
    - На кафе
    - Rock Star
    - Мелодия
    - Dance it
    - christmas friends
    - Сгъни ме, после украси ме
    - Картичкоусмивки
    Успех, във всяко едно начинание!!!

    ОтговорИзтриване
  27. Я, как съм пропуснала? Непременно трябва да се изкажа :).
    Много харесвам картичките ти и тази вечер ми стана особено приятно като се разходих из блога ти :). И ми беше много трудно да избера най-любимата.
    Тази http://fairy-inspirations.blogspot.com/2010/09/blog-post_15.html ми е много весела и пъстроцветна. Спомням си, че я гледах дълго :)
    Тези двете http://fairy-inspirations.blogspot.com/2010/04/blog-post_16.html и http://fairy-inspirations.blogspot.com/2010/03/blog-post_2803.html пък истински ме очароваха. И, разбира се, моята :). Тази, която ми изпрати за рождения ми ден- много е красива и само моя :).
    Честит рожден ден на прекрасното ти кътче!

    ОтговорИзтриване
  28. Адашче, ще ти кажа коя е първата картичка, която видях в твоя блог и това е "Розово...". До този момент не бях и чувала за подобно занимание, каквото е картичко-майсторенето.Така, че може да се каже, че си моя кръстница в него, тъй като няколко месеца след това започнах да правя своите плахи стъпки в новото ми хоби. Има голям брой от твоите творения, които са ми повече от прекрасни, но любимата ми е тази, която си е моя и й се наслаждавам всеки ден. Поздрави и до скоро, не само в блоговото пространство ( I hope).

    ОтговорИзтриване
  29. От скоро имам блог и съм разглеждала страничката. Има доста красиви и оригинални неща изработени не само с фантазия, но и с голямо желание. Това, което ми е най-любимо са сватбената картичка и кутийката към нея, както и пантофките на малката принцеса, страхотни са ...

    ОтговорИзтриване
  30. Гери, за малко да пропусна да се разпиша - честита една гдинка от блога ти! Да си жива и здрава, да твориш още пъти по толкова чудесии и да множиш последователите си....

    От толкова много писания за твоето вдъхновяващо творчество и аз разбрах, че с " всичко ми харесва" - няма да мина....А че това е така няма спор...
    Без да ровя из блога ти веднага ще изтрелям първото което ми изниква в ума - пантофките за една принцеса...ти си една от моите вдъхновителки...
    Не мога да подмина картичките ти с вещици.... - странни са наистина, но са си в твой стил.....
    Сгъни ме - украси ме...е също една от картичките, които са ме впечатлили.....
    Любима ми е и картичката която ти направи като на игра,готварската - стана прекрасна ....в любимте ми цватови нюанси, а и аз имах участие в играта....
    Други мои фаврити са последната ти и тази, новогодишната - в бяло-червени нюанси, с пухкавата бяла рокля....Има и още, но няма да ми стигне мястото да зреждам...
    Щастлива съм, че имам честта да те познавам лично и че получавам порции красота от теб непрекъснато.
    Радвам се , че като Вдъхновена Фея витаеш из Картичкофурийското пространство и разпръскваш красота,топлота и позитивност. Да бъде винаги така!!!
    Да си жива и здрава още веднъж ти желая от сърце!
    Гуш!!! И много усмивки!

    ОтговорИзтриване
  31. Честито първа годинка на блога и на гордата му притежателка :) Харесвам много от картичките ти и затова ми е изключително трудно да кажа коя е по- по- най. И все пак... картичката за рожден с печата на Mo (http://2.bp.blogspot.com/_MWHY2wwBuCk/TJEN54N3SLI/AAAAAAAABLM/3aWK8lubym8/s1600/P1050977-mark.JPG) и любовната с лакомите мишлета на Пени Блек (http://3.bp.blogspot.com/_MWHY2wwBuCk/S3arWZgFkqI/AAAAAAAAAlE/oG7pHrbX7pE/s1600-h/P1030081-1.JPG) могат да усмихнат и най- мрачния ми ден :)

    ОтговорИзтриване
  32. ЧЕСТИТА ЕДНА ГОДИНКА НА БЛОГА ТИ!!!
    Да си жива и здрава, ти си една от моите вдъхновителки!
    Гери, винаги когато видя твоя картичка оставам без думи..."Всичко ми харесва"това е самата истина!
    Ще изброя само някои, които изникнаха веднага в съзнанието ми:
    - Пантофките на малката принцеса
    - Светът на кошничките
    - Ин и Ян
    - Christmas Friends
    - Ангелско момиченце
    - Сгъни ме, после украси ме
    - Жълто, синьо, зелено и много, много други

    Продължавай да ни радваш, ВДЪХНОВИТЕЛКО МОЯ!!!

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: