събота, 2 октомври 2010 г.

Картичкоусмивка!:)

Такааа... тъй като се надявам вече картичката ми за днешния наш всеобщ празник вече да е при притежателката си - сега ще я покажа и на вас. :)
Аз бях Картичкофеята на Ваня и искрено се надявам, че ще я зарадвам с тази картичка.
Всъщност то е картичкта, с книгоразделител прикачен отстрани към нея. :) Реших, че ми се ще в крайна сметка да има и нещо функционално в цялата тая работа. :)
Само трябва като измъкне книгоразделителя - да отреже задната му част (която не се вижда на снимката, защото е промушена, за да се закрепи, в същинската картичка) и да си го ползва. :)Усмихнат празник на всички! Нека вдъхновението никога не Ви напуска и винаги да намирате свободно време за себе си! :)

6 коментара:

 1. Страхотна е и със сигурност ще и хареса:))

  ОтговорИзтриване
 2. Гери, чудесна както винаги! :) Честит празник!

  ОтговорИзтриване
 3. Гери, какво да кажа. Отново ме остави без думи. Много е красива и оригинална с тоя книгоразделител.

  ОтговорИзтриване
 4. Лелее , Гери страхотна е !!! Сигурно на живо ще е още по красива , още не съм я получила но сега вече ще я чакам с нетърпение !!!

  ОтговорИзтриване
 5. Както винаги - без думи съм след като видя твоя картичка...Съзерцавах я дълго, сега пиша тук и след малко пак се връщам да я погледам....Благородно завиждам на Ванчето...

  ОтговорИзтриване
 6. Страхотна е! Пъстра и усмихната- точно като направена от картичкофея :).
  Идеята ти за книгоразделителя е много добра, двете части са просто съвършено допълващи се :).

  ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: