вторник, 5 октомври 2010 г.

Жълто-синьо-зелено..

Въпреки, че последната картичка, която публикувах, ставаше за предизвикателството на Рони при Картичкофуриите, реших, че не е редно да я включа, защото беше съвпадение и не бях я правила специално. Затова вчера седнах и на финала се оказах с ето тази пингвинска картичка. :)
Не стига, че толкова я умувах,а взех, че на края забравих за допълнителното условие - да се използват мъниста, но една добра феичка ми подсказа как и къде мога да ги добавя и мисля, че по-добре нямаше как да стане. :)

9 коментара:

  1. Много сладурска картичка. Въпреки че не обичам зимата, като видях тази весела картичка ми се оправи настроението в този мрачен ден.

    ОтговорИзтриване
  2. Гери, жестока е, чудесно си съчетала всичко от предизвикателството!!! Точно така си представях картичката по задачката :)
    Браво мила, впечатлена съм!!! (както всеки път)

    ОтговорИзтриване
  3. Супер сладка е ,Гери! Браво на феичката! Много добре стоят там мънистата.

    ОтговорИзтриване
  4. Оле,малееее:))Гери тази картичка е толкова сладурска:))))Тази вече ми е втората твоя любима картичка:))))Мънистата ама и всичко де си е на мястото:))

    ОтговорИзтриване
  5. супер сладичка и направо разкошна

    ОтговорИзтриване
  6. Много е готина :). Затананиках си Boogie wonderland, така пингвинско ми стана :).
    Чудна е!

    ОтговорИзтриване
  7. хихих супер сладурско е това решение с мънистата. :)

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: