петък, 16 април 2010 г.

Черешка

Това е опитът, за да покаже, че оцветяване с недостатъчно цветове копик маркери не дава добър резултат, когато упорито съм решила, че ще правя чернокоска. Но тъй като не съм отработила механиката кое първо да оцветявам кое последно и винаги има риск нещо да не се получи съвсем накрая след като си се старал с всички останали елементи. В крайна сметка станалото - станало. :)
Ще я цопна в две предизвикателства - Crazy Challenge и Sketch Saturday пък кой знае.. ;)


Coloring of the little girl turned up to show that coloring with not enough copics doesn't work very good, especially when I decide to make a black haired girl. But what happened - happened, so I decided to include this card in two challenges : The Crazy Challenge and Sketch Saturday Challenge.


15 коментара:

  1. Ух, имам чувството, че всеки един момент ще падне от това ръбче там....Много реалистично, наистина! и много ми харесват панделките така сложени. Абе майсторица си ти, кое къде да сложиш...

    ОтговорИзтриване
  2. на мен много ми хареса и мисля, че косата на младата брюнетка е доста добре подържана и подхранвана с витамини (които има в черешите),за да има този завиден блясък -страхотна е картичката

    ОтговорИзтриване
  3. Не знам какво не й харесваш - прекрасна работа!

    ОтговорИзтриване
  4. Сигурно вещите в занаята разбират за какво говориш, но за мен е чудесна така Черешка :). И картичката е много хубава, някак различна от това, което правиш. Много ми харесва.

    ОтговорИзтриване
  5. Прелестна е, незнам какво не й харесваш, супер сладка е.

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотна картичка и оцветянаването според мен ти се е получило и то много добре.

    ОтговорИзтриване
  7. Голяма сладуранка е!Оформлението на картичката също много ми допада!

    ОтговорИзтриване
  8. И на мен много ми харесва оцветяването, но разбирам самокритичността ти. Все пак, хубавото е, че ще ставаш все по-добра :). Много ми харесват цветовете, които си съчетала. Както винаги всичко е много шарено и свежо :).

    ОтговорИзтриване
  9. Покрай тази прелест, забравих, че всъщност наминах да те поканя при мен за наградка :D.

    ОтговорИзтриване
  10. Гери, прекрасно те разбирам. Понякога имам чувството, че дори и да имам цялата гама копици, пак ще имам недостатък на цвят. В случая знам за кое точно говориш, но въпреки това косата е станала добре. Повярвай ми, моята първа чернокоска, беше доста зле. :) Цялата картичка е много свежа, подроба на хартии е страхотен, май е време и аз да се обзаведа с тая лимонада. :)

    ОтговорИзтриване
  11. Заповядай за наградка в моя блог :)

    ОтговорИзтриване
  12. very cute, love it!!! thanks so much for playing along with us over at the crazy.
    Trish

    ОтговорИзтриване
  13. Много е чаровна малката госпожица, а цялото изпълнение на картичката - просто нямам думи!

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: