четвъртък, 29 април 2010 г.

Wedding Surprise

Съвсем скоро сме на сватба на едни наши приятели. И двамата са художници и трябваше да си поставя високичка летва, за да не се излагам пред професионалистите я. :)

Така се стекоха нещата обаче, че от много мислене и гледане на идеи - накрая не измислих нищо чак толкова зашеметяващо както ми се искаше. Реших, че тъй като не зная цветовете на сватбата им - ще съчетая подаръка с нашите тоалети с милото. Затова и се лепнах на кафяво-кремавите нюанси с лек акцент на розово.

Цялото нещо представлява кутийка с картичка залепена отгоре й. Картичката не се отваря а листчето, където ще напишем пожеланието се издърпва нагоре. Вътре в кутийката ще сложим съществения подарък - сиреч финикийските знаци.
9 коментара:

 1. Гери, невероятно сладка кутийка, сигурна съм че много ще я харесат :)
  Весело изкарване на сватбата!

  ОтговорИзтриване
 2. охх,много красиви ги правиш тези неща-много много ми харесва и от къде ти идват тези идеи.

  ОтговорИзтриване
 3. Гери, много много добре се е получила - струва си дългото колебаене и мислене - станала е фантастична! Ти толкова идеи беше набелязала, че им изгубих дирите....но резултата е налице и е станала страхотна! Сигурно ще я харесат вашите приятели, все пак са хора на изкуството! Весела сватба - после да ни разказваш!!!!!

  ОтговорИзтриване
 4. Много е красива, Гери :). А изобилието от панделки невероятно и подхожда.

  ОтговорИзтриване
 5. Страхотен подарък,Гери!Много свежа и весела кутийка:)
  Весело изкарване на сватбения купон!

  ОтговорИзтриване
 6. Прекрасна кутийко-картичка си спретнала.
  Много ми харесва.
  Сигурна съм, че младоженцте ще останат очаровани.

  ОтговорИзтриване
 7. Много ми харесва кутийката! Ефектно е и изваждането на листчето с пожеланията!

  ОтговорИзтриване
 8. Чудесна идея! Харесва ми, че картичката е част от кутийката. Вярвам, че си впечатлила професионалистите с нея, но сега пък имаш самочувствието, че всичко по подаръчето си е твоя идея :).

  ОтговорИзтриване
 9. Прекрасна е!
  Мисля, че ще й се зарадват много :-)
  Весело изкарване!

  ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: