събота, 10 април 2010 г.

Винаги заедно!

Понякога като разглеждам картичките в блогове, които следя или пък не следя и видя нещо наистина гениално по мъничко се разочаровам от себе си. От това, че не съм чак толкова идейна и не съм се сетила за неща, които някой друг се е сетил. Понякога се осмелявам да направя своя интерпретация на видяното, понякога дори не се захващам да го направя. Понякога си мисля, че не ми прави чест да ползвам чуждата идея, а друг път пък не мога да устоя на изкушението..

Този път не устоях...

5 коментара:

  1. както винаги страхотна!
    според мен вземането на идейки и интерпретация на видяното няма нищо лошо,всеки черпи вдъхновение от някъде а и всеки си има собствен почерк(с изключение на 100%копиране-но това е невъзможно повечето пъти)

    ОтговорИзтриване
  2. Абсолютно съм съгласна с Ади :). Каквато и да е била идеята, твоята картичка е единствена и неповторима :).
    Тези твоите младоженци са много готини, а цветния прозорец зад тях е направо страхотен. Много ми харесва как е станал.

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесна картичка си направила, Гери. Разбирам какво имаш предвид, но ще се подпиша под дуните на Ади и Теди, както и на Дъфи във форума. Една идея се разда от един, но в повечето случаи други я доусъвършенстват!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна картичка, много ми харесва :)

    ОтговорИзтриване
  5. Хахаха, мисля че си се справила страхотно и понеже аз също съм крадла, а и скоро трябва да ходя на сватба...()()()

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: