сряда, 8 февруари 2012 г.

Малко, но от Сърце

Подгответе се!
Днес няма да Ви показвам нещо забележително, ама хич даже. Тъй че да не очаквате много. ;)
Викам си ей тъй да се намирам на приказка, да Ви покажа какво направих вчера под натиска на времето, желанието да използвам новите платове на Тилда и изкопченото вдъхновение, което се запъваше като магаре на мост и не щеше да ми съдейства изобщо.:)
Натиска на времето беше щото напоследък вечерите ми минават в спане или опит да не заспя още в 20ч., а на всичко това отгоре - идеята за въпросното "подаръче за спомен" се пръкна в последния момент.
Стига толкоз дъра-бъра - ето го и нещото, което правих за една момиче, което започва поредното пътешествие в дебрите на професионалното си развитие и отива да работи на друго място. По този повод исках да й направя нещичко с пожелание за успех и много обичащи я хора на новата работа.

Edit: И понеже съм изключително разсеяна - едно птиченце ме подсети, че вдъхновителните елементи при Елшите включват точно сърце - моменталически се засилвам да участвам ТАМ.


Правих я по ето това клипче:


26 коментара:

 1. Великолепен подарък! Личи си, че е правен за специален човек! Позитивизма напрво стуи от него! А сърчицето е толкова сладко...! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 2. Това ако не е забелижително ....Чудесен подарък си направила!

  ОтговорИзтриване
 3. Лeле, Сладкишка ... много, много прекрасно подаръче си сътворила!

  ОтговорИзтриване
 4. Aма как така нищо особено! Сърчицето е тоооолкова прекрасно и нежно! А картичката е много интересен модел, ще я пробвам още днес, че тъкмо ми се връзва с една оцветена вече картинка! Благодаря, че сподели! Подаръчето със сигурност ще зарадва много получателката си!

  ОтговорИзтриване
 5. Aх,сърчицето е разкошно! И картичката е невероятна,но сърцето ми грабна сърцето:)

  ОтговорИзтриване
 6. Ах Гери, какъв разкош!! Много е шик и сладък този комплект. Благодаря че го сподели днес :)

  ОтговорИзтриване
 7. Ле ле страхотен подарък, чак да завидиш на получателката :) Картичката е много яка :)

  ОтговорИзтриване
 8. Чудесно подаръче, Гери! Сърчицето и картичката са тооолкова сладки и красиви! Получателката ще бъде очарована!

  ОтговорИзтриване
 9. Гери идеята да се използват целите кръгчета за да стане плик е мнгоо хитра, супер. А сърчицето е прекрасно, въобще винаги си на ниво. Не личи ,че се е запъвало особенно вдъхновението.Само да видиш при мен какво става, като ме връхлети идея да правя нещо... ама като незнам какво.Пълен провал:-)

  ОтговорИзтриване
 10. Не е честно просто... Искам и аз такова сърце!!! :)))) Такава красота!

  ОтговорИзтриване
 11. Гери, подаръчето е мнооого сладичко! Мил жест - мил спомен...

  ОтговорИзтриване
 12. Малко... малко... колко да е малко?! Страхотен жест и прелестни творения! Влюбих се в това сърчице...

  ОтговорИзтриване
 13. Невероятно красиво сърчице!

  ОтговорИзтриване
 14. Да се чуди човек - едно толкова малко нещо, а така да грабва от пръв поглед...
  И аз като останалите - сърцето ми е фаворит! И картичката де, ама сърцетоо... Страхотни десени! Цветово съчетание - перфектно, изпълнение - прекрасно! Супер си!

  ОтговорИзтриване
 15. Красота! Сърцето е супер сладурско, а картичката е много интересна!

  ОтговорИзтриване
 16. Много сладко. Поздравления и успех :)

  ОтговорИзтриване
 17. Гери, Гери, отново браво! Сърцето, ах, сърцето... :) Благодаря, че сподели урока с нас! Ще пробвам и аз някой ден, с картичката, разбира се. Това с шиенето някак ми се вижда ужасно трудно. Още веднъж - браво!

  ОтговорИзтриване
 18. Е, толкова е сладко, Гери! Когато нещо е от сърце никога не е малко! :)

  ОтговорИзтриване
 19. Уау Гери ! Прекрасни неща си сътворила ! Сърчицето е невероятно красиво , а картичката супер - сладка ! :)

  ОтговорИзтриване
 20. И двете подаръчета са страхотни, а картичката определено ме заинтригува! :-)

  ОтговорИзтриване
 21. Гери, сега вече ще мога да си кажа, че това според мен съвсем не е "нищо особено", а един страхотен и много, много красив подарък, който е зареден с много позитивна енергия и приятелска обич! Невероятно нежни десени си избрала и за сърцето и за картичката!

  ОтговорИзтриване
 22. Отново страхотийсково прекрасно :))) Нямам думи за цветовите комбинации....много сами свежи.И от моето тихичко следене на твоето ново хоби-шиенето...мога да кажа ,че се усъвършенстваш с големи крачки :)Супер си Герииии ;)

  ОтговорИзтриване
 23. Днес на компа му стана нещо и открих, че най-после мога да пусна коментар на това уютно местенце.И двете нещица са страхотни, но тъй като не мога да шия - сърчицето направо ме заплени.

  ОтговорИзтриване
 24. Да бе, повярвахме ти - малко и незабележително :) Та сърцето е толкова красиво и изпипано, а картичката сладка и свежа, че двете са стра-хо-тен подарък!
  Поздравления и успех, и от мен!

  ОтговорИзтриване
 25. Гери, много са сладички и двете. Платовете на Tilda са горди да са част от това прекрасно сърчице!

  ОтговорИзтриване
 26. Да бе да...малко и нищо особено, аааа? Направо не мога да си представя какво трябва да е значително и особено за теб тогаз...ндам..
  Сърцето е толкова невероятно красиво...- направо се изкушавам да накупя и аз от платовете на Тилда (не,че има шанс да постигна подобно съвършенство..), а идеята за картичката и тази сладурска сгъвка е прекрасна!

  ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: