неделя, 21 ноември 2010 г.

Колко е хубаво да имаш Рожден Ден! :)

Единственото лошо нещо на рожденните дни е, че докато ги усетиш и хоп - вече е "утре" и вече не си рожденик. :)
Обаче аз му дръпнах едно много качествено "усещане" на моят тази година. Бях решила, че ще го отбележа дори и в тесен кръг. Много ми се искаше да се постарая, да направя някакви неща като коктейлни хапки и ордьоври.. Понеже не съм добра в правенето на сладки неща - тортата я оставих в ръцете на професионалистите, а пък аз цялата петъчна вечер произвеждах ореховки, които станаха толкова много и толкова сладки, че все още дори след празника разполагам с доволно количество от тях. :) Покрай еуфорията не се сетих да снимам нито украсата, нито празника.. затова сега постфактум съм решила, че поне картичките и подаръците мога да Ви покажа.. Всичко друго излапахме и изпоркахме задружно хихи. :)

След като станах на цели 30, реших, че е време за вдетеняващо парти. Украсихме с гирлянди от триъгълни флагчета, а пък брат ми донесе балони и от тези свирки дето като духнеш и се развиват напред. Бях купила и шарени картонени чинийки, и огъващи се парти сламки.. Изобщо, стана едно цветно и много забавно и искрено се надявам, че народа е успял да се повесели. :) За мен това беше най-хубавия ми рожден ден от няколко години насам и съм страшно благодарна на всичките си гости, че споделиха празника ми!:)

Получих наистина страхотни неща! Изключително красиви букети, картички, кутийки, бижута, крафтърски пособия и практично-красиви неща. :)

Ето това е букета от 31 рози (такива букети до този момент бях виждала само по филмите) от най-любимият ми мъж! На снимката неслучайно се е изтипосала и Мърли, която доста проревнува, че за нея нямаше букет и затова е решила от яд да изяде моя. ;)



А това е останалата част от подаръка му - едни страхотни сребърни обеци и билетите за великите Roxette.



Бързам да Ви покажа и страшно нежната картичка правена от Рали. :) Заедно със невероятния комплект бижута, който ми подари тя, заедно със съпруга си и една друга скъпа приятелка Ели. :)





И накрая, но не на последно място - божественярската картичка от Злати с пожеланието дето не можахте да го прочетете в нейния блог, ама аз ся ще Ви го покажа, щото знам, че Ви е любопитно, а пък мене много ме радва. ;)





Освен това - тя не показа страхотната кутийка, която беше направила за подаръка, който ми поднесоха тя и Жоро, затова сега ще го направя аз. :)





Вчера получих и един страхотен комплект чаршафи, чиято красота няма да може да се види ако не го сложа на спалнята, затова неговото показване ще го отложа за друг път. Той е от брат ми и приятелката му и най-интересното е, че е бродиран и изглежда невероятно.:)

Тъй като през целия ден бях основно телефонистка и покрай всичките приготовления за партито почти в последния момент ми хрумна идеята, че няма да е справедливо само аз да получавам подаръци на този ден и набързо спретнах по една картичка за всеки от тях. Тъй като темата беше детство - във всяка картичка написах различен виц за дечица и по една наздравица, свързана с него. :) За съжаление снимките са ужасни, защото вече е тъмно и трябваше да ползвам светкавица за тези последните. Народа чинно си отвлече картичките на тръгване, затова и сега Ви показвам само един от вицовете, но се надявам да добиете представа.. :) В комплект с всяка картичка имаше и по една близалка за всяко порастнало дете. :)





Та така мили другарчета.. вчера беше наистина паметен ден за мен!:)))

И за финал - Искам отново да благодаря на всички реални и виртуални приятелчета, които си мислиха за мен в този ден, за топлината и хубавите емоции, и за всички мили думи! Гуш!

12 коментара:

  1. Гери, бъди жива и здрава :) всичко, което си пожелаеш да се сбъдва, много любов и щастие...
    Прекрасни подаръци, със здраве да си ги носиш и използваш :) весело изкарване на концерта. Впечатлена съм от изненадките, които си приготвила за гостите ти, предполагам, че е било страшно забавно :)))
    С най-добри чувства
    Рали

    ОтговорИзтриване
  2. Хайде още веднъж! Честит рожден ден, вълшебнице :) Бъди все така позитивна и креативна. Страхотни подаръци си получила и "колкото повече, толкова повече"...

    ОтговорИзтриване
  3. Гери, още веднъж и от мен - бъди жива и здрава!Бъди все така креативна, вдъхновена и позитивна! Много бъдещи поводи за усмивки и щастливи погледи!
    Страхотни подаръци и картички - заслужаваш !

    ОтговорИзтриване
  4. Гери мила като гледам всичко това и спокойно мога да преживея част от цялото вълшебство:))))Много хубави неща си получила и котето с право ревнува:)))))

    ОтговорИзтриване
  5. Aйде и от тук да те поздравя! Радвам се, че сте си изкарали супер и че си останала доволна - заслужаваш!

    ОтговорИзтриване
  6. Гери, макар и с малко закъснение, честит рожден ден!Пожелавам ти да си здрава и чаровната ти усмивка да не слиза от лицето ти! :)

    ОтговорИзтриване
  7. Гери, сигурна съм че празника е бил страхотен и сте се забавлявали доста. Завид завид за подаръците и особено за букета и билетите. :)

    ОтговорИзтриване
  8. Гери страхотен празник си имала,аз ти пожелавам всеки следващ да е по-хубав от предишния!

    ОтговорИзтриване
  9. Честит рожден ден и мен, макар и със закъснение!
    Бъди жива и здрава, много усмихната и щастлива! Пожелавам ти безкрайно вдъхновение и безброй създадени от теб красоти!

    Мария

    ОтговорИзтриване
  10. Честит Рожден Ден и от мен, Гери!!! Малко на патерици, но все пак ти желая да си здрава, много щастлива и най-вече много обичана жена:)))
    Бъди все така лъчезарна и талантлива!!!

    ОтговорИзтриване
  11. Много Ви благодаря, сладурки! :)
    Празникът ми нямаше да е така хубав ако нямах толкова много приятели и виртуални, и реални, които да го съпреживеят с мен :)

    ОтговорИзтриване
  12. С малко закъснение да отправя и аз най-топли пожелания за рождения ти ден!

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: