петък, 6 януари 2012 г.

(Купи)Дончо

Така е то - няколко месеца преди Коледа, започва празничната еуфория, след това има малко затишие колкото да си поемем дъх и ... ей го де е Св. Валентин. 
Абе не съм още на розовата вълна, още тъгувам, че Коледата отлетя, обаче пък много ми се шиеше нещо и така този Купидончо се появи на бял свят като талисманче на нашата любов с милото. :)








13 коментара:

  1. Ох голям е сладур, много ми харесва памперса му хахаха :) Само нослето му е малко голямо, но е чудесен!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Гери, страхотен /Купи/Дончо си сътворила, много е сладък с тази прическа и готиния памперс! И как свенливо е зачервил бузките и ушенцата- точно като влюбен първокласник!Успя да ме усмихнеш и то широко! Много, много ми харесва! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря Ви момичета :)

    Той модела му е такъв, Ками, затова е голямонос хихи :) Ама следващия път наистина може да опитам с по-малък, че още се боричкам с пропорциите:)

    ОтговорИзтриване
  4. Голям сладур е този (Купи)Дончо :)

    ОтговорИзтриване
  5. Чуден купидончо:))))Милото сигурно е много горд с уменията ти:))))

    ОтговорИзтриване
  6. :) Много сладък тоз (Купи)Дончо!

    ОтговорИзтриване
  7. Гери, това е най-сладкия талисман, който съм виждала! Просто думи нямам колко много ми хареса и колко много настроение ми донесе! Браво, момиче! Жесток е Купи(Дончо)!

    ОтговорИзтриване
  8. Гери, Купи(Дончо) е страхотен, пожелавам ти никога да не ви напуска с "милото".

    ОтговорИзтриване
  9. Друго си е да имаш един такъв Дончо у дома. Ей така, за малко повече романтика :) Гери, мисля, че е крайно време да му направиш и една Донка. За да отнесе сърцето със стрелата ;))

    ОтговорИзтриване
  10. Страхотен чаровник е тоз КупиДончо :)

    ОтговорИзтриване
  11. Пък аз че съм спала или бляла досега никой не ми е крив... ама и аз да си кажа - първо с име ме спечели и чак после щото е сладък :-)

    ОтговорИзтриване
  12. Тъй..и от тук ми е изчезнал коментара от преди месец..ама..карай..ти си знаеш,че си върха..и..ииии...много ме кефи идеята ти..Направо си представих и една КупиДонка.. хахахах...(много ме зарадва с това име..)

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: