четвъртък, 1 септември 2011 г.

Жълтурче


Ей тази картичка на Кали с цветовата комбинация между жълто и синьо ме върна почти година назад, когато за последно я бях използвала. И внезапно така ми се приправи нещо отново в тези тонове. Съвсем скоро се сдобих както със салфетката, така и с печатчето и с прословутия крафт картон и седнах и направих картичката на един дъх. Явно на картичките в синьо-жълтите цветове им е писано да са посветени все на някого... Сигурно няма да Ви е трудно да познаете на кого е посветена, тази. ;)






10 коментара:

  1. Получил се е страшно забавен ефект с напуканите акценти по краищата на хартията! Като гледам работата с крафт картон и салфеки доста ти се отдава! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много сладурска ти се е получила! Радвам се,че съм те провокирала! Поздрави от мен!

    ОтговорИзтриване
  3. Бора,мерси! :) Това с краклето по края сега явно е на мода, виждам го по много картички.. ама истината е, че пърия път, когато изобщо го видях беше миналата Коледа на една картичка на Нана и от тогава се облизвам да го пробвам.. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Много сладичка е станала, Гери. Рокличката и обувките са супер. Много обичам , когато по самите картинки има цветни хартии.

    ОтговорИзтриване
  5. И на мен много ми харесаха рокличката и обувките по този начин, но и всички останали детайли си имат своя принос към цялостната страхотна визия :)

    ОтговорИзтриване
  6. Не знам какво още да добавя към предните постове.
    Много сладка, детска, нежна и страшно ми харесват цветенцата на точки:)))

    ОтговорИзтриване
  7. Закачлива, свежа, просто каквото и друго да кажа ще повторя момичетата, но картичката е наистина прекрасна!

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: