четвъртък, 17 февруари 2011 г.

Нещо..

Преди известно време си бях купила тези мънички рамчици, които тъй на пръв поглед не изглеждат толкова мънички навярно, но са с размер 6х6 см.
Та купих си ги тия рамчици с идеята да ги правя нещо... Ама това "нещо" така и не се побра в този дребусен размер и като цяло до преди няколко дена, тя бяха тъй да се каже в класацията ми за "разочароващи и неприложими" придобивки.

Все пак като един ревностен хоби-маниак се придържам към максимата, че всичко се пази, докато не му дойде времето.. дето се вика - да узрее.
Е, рамчиците узряха по повод новото предизвикателство на Елшите, което ни задава Светлето. Напоследък нещо ме е заразил минимализма, който върлува повсеместно. Хи-хи:)

Тук бих казала - Да живеят бившите хобита! (Имах един период, в който рисувах върху дърво, но понеже не съм добър художник, съвсем бързо се преквалифицирах), защото благодарение на тях съживих полуизсъхналите си акрилни боички и боядисах рамчиците (иначе си бяха просто дървени). След това оцветих котараците с добрите стари акварелни моливи, сложих ги да надничат през прозорчетата и украсих с цветенца, а копченца, приватизирах от баба миналото лято. Тя е шивачка и за моя радост в шкафа й имаше много примамливи неща, които да се сложат на картички.







Реших да Ви покажа и въпросният ми неуспешен опит с предшестващото хоби и рисуването върху дърво или по-точно една преобразена кутия за бижута, която правих за една приятелка. Тази е втората, но първата така и не успях да снимам. Ще ме извините, че снимката е смотана и некачествена, но като видите датата й, ще разберете, че това беше наистина отдавна. ;)

8 коментара:

  1. Рамчиците са странали супер сладурски:))))Поздравления за другото хоби ,макар и вече да е в миналото:)))И там си се справила супер:)))

    ОтговорИзтриване
  2. Ей мила, аз съм притежателка на една от твоите кутии, даже май първата. Ще взема да я снимам да си я имаш:)
    А рамчиците са прекрасни! Нали знаеш, че тези котки са ми много на сърцето, а ти така хубаво си ги оцветила и всичко! Много ми харесва:)
    Рали

    ОтговорИзтриване
  3. Много ми хареса котарашката ти закачка :) Мисля, че би паснала добре навсякъде (в офиса, над бюрото у дома, на балкона...). Носи много настроение и ще оживи всеки кът :)) Скринчето ти за Неща също е много симпатично, май е крайно време да възобновиш старото си хоби ;)

    ОтговорИзтриване
  4. Много сладки рамчици, и за разнообразие като се сменят котките с друго си е един супер сладък акцент за детска стая...ех, и аз като майка на момченце, такива неповторими рамчици ги оценям по достойнство!
    Супер са, Гери!

    ОтговорИзтриване
  5. а стават и за детска стая на момиче :)))просто се влюбих в тях

    ОтговорИзтриване
  6. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  7. Гериии, жестоки са тия рамчици!Ще взема и аз да направя за моя син, нищо че си няма детска:))Много, много ми хареса идеята ти. Кутията за бижута също е много хубава.Цунки

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: