сряда, 2 февруари 2011 г.

Outstanding :)

Здравейте мацки! :)
Сега ще Ви покажа една картичка и плик, които правих специално за едни сладури, които искаха да подарят нещо индивидуално на едно чистак-бърсак ново семейство на Големият им ден. :)
Идеята тръгна от поканата за сватба, която беше черно-бяла и младоженците на нея бяха самите те, само че в анимационен вариант. :) Точно затова решихме и картичката да бъде в черно-бялата гама.
От тук насетне с общи усилия стигнехме до финалния вариант.
А именно - предложих им, тъй като младоженеца сочи с ръка, да сложим един пътепоказател и на съответната посока да се сменят по ето този начин, няколко надписа - пожелания.
Един вид - да сочат към пътя, който започват заедно като семейство - общия дом, децата, любовта, щастието, разбирателството и т.н... В последствие идеята се видоизмени и сложихме картинки. Сменят се 6-7, но съм снимала само две, за да добиете представа.

И понеже напоследък съм ужасно разсеяна... забравих за молбата да добавя джобче на картичката, за да може да сложат паричките..
Но пък това си имаше и хубава страна, защото за пръв път направих сватбен плик. :)

10 коментара:

 1. Мчи като цяло ми се струва, че се е получила мнооого добре... ;-) Дано и младоженците да са я харесали :-)

  ОтговорИзтриване
 2. Много ми харесват и картичка и плика!Обожавам необичайните неща направени за класически събития, в което Гери ти си царица.Страхотно е и много забавно :о)

  ОтговорИзтриване
 3. Гери, както винаги картичката и плика са страхотни, много оригинални и неповторими :)))
  Поздравления за чудесния резултат...

  ОтговорИзтриване
 4. Индивидуалният подарък е най-хубавото нещо. Картичката е толкова красива и свързана с въпросните хора, че чак да завиди чавек, а пликът е просто чуден :)

  ОтговорИзтриване
 5. Гери страааахоооооотно е:)))Знаеш ,че обожавам тази комбинация и като идея и като всичко си е супер:)))Бравос:)))

  ОтговорИзтриване
 6. Много красиво, нежно, нестандартно и оригинално! Поздрави, Гери!

  ОтговорИзтриване
 7. Много идейна картичка, Гери, и прекрасен плик!

  ОтговорИзтриване
 8. Много оригинална картичка,Гери! Страхотен плик! :)

  ОтговорИзтриване
 9. Чудна е, Гери! Черно-белите ти картички са невероятни! Досущ като пъстрите впрочем, но тези наистина ме впечатляват много :).

  ОтговорИзтриване
 10. Много Ви благодаря, мили момичета :)

  ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: