четвъртък, 30 септември 2010 г.

Горичка

Най-накрая стигнах и до блога, че да напиша нещичко... Напоследък все не ми остава време за това, но пък сега накуп ще ви покажа няколко картички. :)
Едната вече сте я видяли в Предизвикателството на Елшите, което постави моя милост... Малко се притеснявам дали ще успея да ви заинтригувам нея, но истински се надявам, че ще намерите вдъхновение. :)

До сега не бях опитвала да правя цикъл от картички. Моите са много подобни, различават се само цветово и донякъде в дизайна си. Затова сега се хванах, награбих дистрес мастилата и този печат на дърво и ето ги и резултатите.
Една картичка от цикъла липсва, защото не успях да я снимам преди да я подаря. Тя всъщност беше настолен календар в черно-бялата гама, но толкова го харесаха, че ми поръчаха да направя още един, затова живот и здраве един ден ще добавя и неговата снимка тук, когато го направя. :)

Пожелавам Ви спокойна вечер, момичета!:)







10 коментара:

  1. Печатът е уникален! :)
    Прекрасна серия се е получила.

    ОтговорИзтриване
  2. Гери, честно да ти призная, макар и да не са в твой стил, тези картички ми легнаха на сърцето. Просто са Уникално добри!!! Всичко ти се отдава! Браво!
    Рали

    ОтговорИзтриване
  3. ааа много ми харесват.
    последната особено много!
    страхотно!

    ОтговорИзтриване
  4. Разкошна горичка си си направила, Гери. Всичките са толкова хубави. Хем еднакви, хем различни. Много ми харесват всичките, обаче лилавата си ми е фаворита.

    ОтговорИзтриване
  5. Хехех,горичка от картички:)Много са хубави,Гери! Първата и последната са моите фаворити.
    А за предизвикателството не знам какво се тревожиш,много е готино и идейно.Хареса ми идеята,даже имам вече и моя;) Дано само успея да намеря малко време, за да я реализирам.

    ОтговорИзтриване
  6. Ооо, чудни са! Много харесвам такива поредици :). А печатът е уникален, много ме кефи.
    Силно се надявам да съм написала нещо четливо, защото при мен се виждат само квадратчета :).

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотни са!
    И сега какво, извади машината, отупа я от праха и вече нямаш спиране :)

    ОтговорИзтриване
  8. Страхотен печат, във втора и трета картичка ми остнаха очите!

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: