четвъртък, 22 юли 2010 г.

B&W

Напоследък ме е понесла слънчевата и цветна вълна на лятото, но понеже новата тема на Предизвикателството на Двете Елши, измислена от Ем, е "Черно и Бяло", реших да я съчетая нещо, което отдавна се канех да направя, с лятната ефирност и пърхащи пеперуди.
Оказа се, че да постигнеш огледален отпечатък от двете страни на един лист никак не е лесно. След много рязане и нагаждане - горе долу се получи.
Много ми харесват тези красиви украшения обикновено от тръбички, които от поклащането на вятъра - звънят мелодично! За съжаление моите пеперуди не звънят, но пък за сметка на това - красят. ;)





7 коментара:

  1. Пеперудена ефирност, прелест, нежност и изящество! Адски е красиво, Гери!

    ОтговорИзтриване
  2. Гери, страшно красиво е станало.

    ОтговорИзтриване
  3. страхотно е !още малко ще излетят тези пеперуди

    ОтговорИзтриване
  4. Уау... влюбих се от раз :)))))) Продава ли се случайно? :)

    ОтговорИзтриване
  5. Хихи, много се радвам, че ви харесва. Всъщност не е нищо особено. Всеки може да си направи по едно такова. :) Всичко, което е нужно е мастило, печати, много тънка корда, капаче от кутийка от топено сирене, хартия, ножица, лепило и малко идея. ;)
    Доре, предназначено е за някого и затова няма как да ти го дам.. инак бих ти го подарила. :) Но съм сигурна, че ако запретнеш ръкави, самата ти ще го направиш още по-хубаво:)
    Усмих!

    ОтговорИзтриване
  6. Ех,че е красиво!Не мога да му се нагледам!
    Благодаря ти,че сподели как да си направим и ние!Определено съм изкушена!

    ОтговорИзтриване
  7. Уникално красиво е, Гери ти си страхотна.

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: