четвъртък, 27 май 2010 г.

Мечето Пътешественик

Днес така се случи, че заедно с желанието ми да Ви покажа една по-мъжка картичка имам и повод, за да го направя. Направих я семпла и непретенциозна, но пък това си е чиста крачка напред за мен именно защото картичките за силния пол са си голямо изпитание. :)

Печатчето е от последната излязла колекция на Lili Of The Valley. Не се стърпях за пореден път да си купя нещо от там.

Today I wanted to share with you a man's card that I made recently. I made it simple and it is a step forward for me, because I usually like to put many things on a card and these for men are a great challenge.

The stamp is from the last release of Lili Of The Valley. I couldn't resist laying my fingers on it.






Тази ми публикация съвпада и с една награда, която те дават на последователите на блога си. А именно - комплект от всичките им съвсем нови печати, които ще пуснат за продажба на 1-ви юни. За да можете да участвате в тегленето - трябва да сте последовател на блога им за предизвикателства и да драснете ред-два за наградата, която дават с линк към блога им. :) Фасулска работа!:)

This post is dedicated also to the great prize they are giving on their Challenge Blog.
Your chance to win all 12 of the new stamps is to head over to the challenge blog and take part - you only have until midnight on Saturday 29th May to play.


4 коментара:

  1. Гери, картичката ти е много хубава, чудесна е, много ми харесва :)

    ОтговорИзтриване
  2. Картичката е прекрасна! И печатчетата са много хубави!

    ОтговорИзтриване
  3. Гери,страхотна си!Картичката е супер!Благодаря!

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: