неделя, 7 март 2010 г.

Am I cute enough?:)

Още щом видях тези котки, хлътнах безвъзвратно... И макар тази картичка да не е сложна като изпълнение идеята за нея, провокирана от надписа, който върви със сета от печати сякаш бе писан тамън като за мен. :) Аз съм много голяма проклетийка по природа и като се замисля сигурно ще трябва да направя по една такава картичка за всичките мили на сърцето ми хора, за да изкупя поне една миниатюрна част от провиненията си спрямо тях. Но.. както са казали хората - "Човешко е да се греши, а божествено - да се прощава." :)

6 коментара:

  1. Има значи и други, които публикуват посреднощ:) Наистина печата и надписа са много готини, аз също разглеждах точно тези печати при елшите:)Добро изпълнение, както винаги

    ОтговорИзтриване
  2. Наистина е чудесна картичката. Много сладки котета.

    ОтговорИзтриване
  3. Хич не ми ги разправяй тия. Няма никакъв начин да повярвам че си "проклетийка", че пък и голяма на всичкото отгоре! А картичката ти отново е страхотна.
    И Честит 8-ми март, да си все такава слънчева!

    ОтговорИзтриване
  4. ех има ли точки и балончета, няма как да не ме накара да се усмихна!

    ОтговорИзтриване
  5. За това дали си проклетия не знам, но определено си много кют :D. И ме развесели :).

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: