петък, 5 февруари 2010 г.

Creative Blogger Award

Тъй като вече не смогвам да нося всичките статуетки на тази интересна игра-награда, а все отлагам да благодаря за тях, време е да си седна на Дъ-то и да напиша прочувствената си реч по повод награждаването, че вече ме е срам направо. :)

"Първо искам да благодаря на мама, на татко, на брат ми и на цялото българско човечество за това, че ме подкрепя и обича. И докато не съм забравила - да кажа че ще работя за световния мир!..."- тук вълнението ми идва в повече и избърсвам със сатенена кърпичка една сълзица..

Та така.. сега по същество!
Благодаря Ви мили дами, че сте ме наградили с това звание. За мен е чест, че в мислите ви това, което правя е нещо, което ви харесва и окрилява. :)
Ето го и самото звание:



А сега по ред на номерата да раздам по едно гуш на тези които ме наградиха! А това са:

ShMaTkA - едно много талантливо, занимаващо се с много и все красиви неща!

Нети - в чийто блог винаги намирам нещо различно и неповторимо, не приличащо на нищо видяно до сега!

Creative - изключително индивидуален творец е тя! Винаги успява да пречупи произведенията си през добственото си виждане!

Рали - моята най-обичана кума и приятелка, която винаги ме открехва за нови техники и хрумвания!

Ани - една многостранно надарена дама, на която всичко, което подхване й се отдава с нечовешка лекота!

Аз ще се въздържа да номинирам, тъй като малко нещата се завъртяха в кръг, а и не ми се ще да пропусна някой, който ме е дарил с усмивки, любувайки се на творенията му!

1 коментар:

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: