петък, 19 февруари 2010 г.

За всеки по нещо.. :)

Напоследък не съм пускала нищичко от това, което правих, макар да има много неща за показване. :) Чудех се кое да цопна най напред и реших да са всъщност няколко неща, които направих с печатите на Lily of the Valley. Страхотни са и отдавна съм влюбена в тях, но едва наскоро се сдобих с няколко.
В този тон на мисли - Сладките зайци най-отдолу ще ги кандидатирам за Щурото предизвикателство. :)





5 коментара:

  1. тази със заййчетата ми е любима бравоооооо

    ОтговорИзтриване
  2. Отново прекрасни неща !Вече ми е трудно да намирам думи за похвали !

    ОтговорИзтриване
  3. Тази със зайчетата е просто уникална - тооооолкова са сладички!!!! и комбинацията с хартиите на зеленчуци е супер! Бравос мила!

    ОтговорИзтриване
  4. Супер сладки картички, а зайчетата и на мен са ми фаворитчета! :))

    ОтговорИзтриване
  5. Е, Гери, супер ново оформление на блога и тази засмяна снимка, моментално ме накара да забравя неволите с публикуване на коментари и проверките. Дълга истирия, ще разказвам на скайпа, ако искаш! Тъй! Тез печати, освен че ти завиждам, че ги имаш, ще кажа че и чудесно си ги реалисирала. Зайците е супер дупер сладката този път. Я издай хартията с крушите каква е, че се влюбих. :)
    И да не забравя: Благодаря ти, че участва в крейзито и ще чакам да те видя в новата тема, нищо че бях супер несериозна и не участвах в твоята. Ама, както вече казах около милион пъти, не исках просто да покажа нещо.

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: