неделя, 21 февруари 2010 г.

Ето ги и тях - "Двете Елши"!

Аз като едно от клончетата на Двете Елши много искам да ви ги представя:

Това са две много талантливи дами - Рали и Ем, които започнаха да осъществяват мечтите си , споделяйки идеите, опита и вдъхновенията си. Ентусиазмът им е така заразителен, че повлече и мен и това ме превърна в дизайнер на Двете Елши.

Днес е откриването на всичко, което се отъждествява с Двете Елши. Няколко различни местенца, които са обединени от една идея.

www.2elshi.com - това е Кътче за майсторене - тук ще намерите всякаква информация за техники, хитринки, идейки.

www.2elshi-shop.com - това е магазинче с всякакви материали за вашето майсторене - печати, мастила, шарени хартийки, всякакви джунджурийки от брадс до цветенца, както и ръчно направени картички от нас тричките - Рали, Гери и Ем.

2elshi.blogspot.com - блогът на Двете Елши, където можете да пишете каквото пожелаете, да давате ценни съвети и коментари по всяка повдигната тема.

Много ми се иска креативността и мечтите ни да заразят още много хора, които да намерят по нещичко за себе си при нас и да станат част от щастието да развием това шарено хоби и в България!

3 коментара:

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: