събота, 10 април 2010 г.

Синьо...

Да ви кажа, аз поначало май се явявам голяма готованка относно правенето на картички.Не мога да рисувам и затова принтирам или печатам картинките.. Рядко слагам някакви елементчета по картичките, които да съм направила самата аз. И съм се разглезила с разни пънчове и спомагателни инструментчета, които въпреки, че улесняват живота на един творец, все пак придават донякъде еднаквост във формите.
По този повод темата на Ле за Картичкофурийското предизвикателство се оказа истинско изпитание за мен.
Картичката не е кой знае колко сложна нито пък особено гениална, но толкова успях. :)
Цветето си го рисувах аз, както и собственоръчно си изрязах формичката на ъгълчето и си я надписах сравнително грозновато.. хихи, колкото да се вижда, че не е печат. :)
Единствено сухия ембосинг не е излязъл директно изпод пръстите ми, но да кажем, че идеята за него е от моята глава. ;)

8 коментара:

 1. много е хубаво цветето -цялата картичка много ми харесва

  ОтговорИзтриване
 2. Много красиво ти се е поличило, недей да скормничиш, много добре си рисуваш или поне оцветяваш, което е част от рисуването :)
  Много нежна и стилна картичка, супер е !!!

  ОтговорИзтриване
 3. Много е хубаво, Гери!
  Цветето си нарисувала чудесно, дръжката е супер,листата още по. Харесва ми и много се радвам, че се включи. Прекрасните материали, които ползваш и новите модни тенденции, които съзираме в картичките ти, мога да заявя смело, че пред тях по нищо не отстъпва собственото ти синьо цвете!

  ОтговорИзтриване
 4. Прекрасно цвете! Не можела била да рисува! Много, много ми харесва, Гери! Чудесна картичка!

  ОтговорИзтриване
 5. Не е хубаво да се лъже ! Как да не можеш да рисуваш ,такава прекрасна картичка си сътворила!
  Много стилна и елегантна !

  ОтговорИзтриване
 6. И аз не ти вярвам за това, че не можеш да рисуваш, при условие, че ни показваш толкова красиво цвете.
  Картичката е прелестна :)

  ОтговорИзтриване
 7. Герииииии! Как не те е срам! Не можела да рисува, не можела да прави изчистени картички! Това изобщо не е вярно! Тази синя прелест е страхотно изпипана, вкл. и надписа! Истинска синя Мечта!

  ОтговорИзтриване
 8. Много хубаво цвете си направила, а също и оцветила, което е много важно. Не е достатъчно само да го нарисуваш, цветовете в една рисунка, картичка, картина, говорят много. Твоята ми подейства много положително!

  ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: