сряда, 12 декември 2012 г.

Наваксването.. :)

Едно от характерните за мен неща е, че обичайно решавам да правя нещо в последния момент. Като имам време най-обичам да спрягам глагола "мотам се" и когато остават примерно няколко дена до някой празник (както сега) или срокът на нещото, което е трябвало да направя вече чука на вратата - ето точно тогава ме прасва (ама като голям парен чук ме прасва) просветлението, че искам да зарадвам "еди колко си" човека и видиш ли  не е много ясно дали ще смогна.

Най-се ядосвам, когато обмислям, мъдря и умувам как да стане еди какъв си проект... и почти съм си харесала след доста самонавиване въпросната идея... че дори понякога се случва да съм преполовила и изработването и ПРАССССС! иззад ъгъла с бясна сила се задава едно ми ти вдъхновение невиждано, което тотално преобръща нещата с краката нагоре и прави дългите размишления на пух и прах - точно 1 ден преди "Рождения, Именния... и там какъвто и да е празничен ден".

Ама нека не звуча като някоя неблагодарница де... Просто ми се ще тоя големия незадоволителен процес по мъчителното измисляне на разни идеи да можех да си го спестя понякога, ама понеже вдъхновението е много ненадеждно нещо и никога не знаеш дали аджеба ще благоволи да се появи дори и в последния момент... просто няма как. 

Та така де.. в тоя случай таз картичка по-скоро резултат на усилието ми да наваксам с Коледната партида... Други години още от септември запретвах ръкави, а пък то вече е средата на декември, а аз съм до никъде. :)



7 коментара:

  1. Чудесна е!:) Много харесвам избора ти на цветове. Успех с наваксването с коледните проекти (и аз съм малко поизостанала) :)

    ОтговорИзтриване
  2. Гери страхотно сладурска е станала.И спокойно аз съм същата.Мога цяла седмица да мъдря какво точно искам да направя и да седна милион пъти на бюрото и нищо да не направя и последната вечер преди да трябва да е готова картичката ми идват едни идеи и правя всичко.То сигурно си е един вид притискането на крайния сок и бум:))))))))))))Пък и обикновено проекта в завършен вид няма нищо общо с преди това измъдрения:))))))))

    ОтговорИзтриване
  3. Хи,хи.Колко познато ми звучиш....
    Абе, като гледам картичката всичко, ама всичко си е заслужавало...ПРАССС!!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Геренце,напълно си права за всичко,ама аз минавам да се оплача.Тази красавица си я купих вчера да я правя на коледна картичка и сега всички ще кажат,че съм "гледала" от теб ;)Шегувка!
    Прекрасна е!

    ОтговорИзтриване
  5. Не ние, а нашата муза спряга глагола "мотам се" :-) Освен това сме мултифункционални дами и вършим нещата по приоритети :-)Така, че си е напълно в реда на нещата да правим всичко в точното време - демек в последния възможен момент ;-)

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотна е тази сладуранка върху картичката ти! Много свежичка е станала в тези скрежни цветове!

    ОтговорИзтриване
  7. Герито, както каза Кали, сега как да направим картичка с тази сладурка, като ти вече си направила перфектната такава ;)

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: