събота, 17 март 2012 г.

За едно малко слънчице

Дойде ли събота.. и моята душа светва точно като слънчицето навън днес. Става ми едно такова готско и приповдигнато и.. творя. Въпреки, че напоследък не ми остава кой знае какво време за хобито, преди два дена обещах на една дама, която ме помоли да направя картичка за рождения ден на малката й дъщеричка и днес запретнах ръкави. 

 Разбира се - ето го и резултатът. Моделът го краднах от Злати и хич не мЪ е срам да си го призная, щото картичката й е страхотна. Аз мързелешката смених само цветовете и картинката и си признавам, че никакво лично творчество не вложих, само малко труд. И както се казва - "Извинявай мило другарче, повече няма да правя така." 





 Ето и предизвикателствата, в които ще я включа: 

16 коментара:

  1. Гери,страхотна е картичката!Досега и се любувах във фейса!Да знаеш ,че ще направя същата за моето слънчице,че в понеделник ми става на две......но ще е момчешка разбира се :))))
    Гуш

    ОтговорИзтриване
  2. Много сладка картичка Гери ! И цветовете са страхотни :)

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна картичка!! Много слънчева и усмихната!

    ОтговорИзтриване
  4. Гери, перфектна е! Много, много ми харесва, печатчето е супер сладко и страхоно оцветена.

    ОтговорИзтриване
  5. Невероятна е! МНОГО ми харесва! :)

    ОтговорИзтриване
  6. Чи кради си бе, ако всичките дет крадяхме, успявахме да направим толкоз сладурски картички...еееех :-)

    ОтговорИзтриване
  7. Gorgeous! Such a beautiful image and I love the design of your card! Thanks for joining us at Cupcake and good luck! Delphine xx

    ОтговорИзтриване
  8. Great work, thanks for joining in with our dotty theme this week at CCC.

    Liza x

    ОтговорИзтриване
  9. Много е весела и сладка. Харесва ми сгъвката.

    ОтговорИзтриване
  10. Such a lovely girly card! Thank you for joining us at Papertake Weekly :)

    ОтговорИзтриване
  11. so cute, love the details, thank you for joining our challenge at Digi Doodle Shop challenges this week, hugs, martina

    ОтговорИзтриване
  12. Прекрасна картичка!
    Желая ви успех!

    ОтговорИзтриване
  13. Gorgeous! Fabulous design. Beautiful inside and out. Thank you for playing along with us at Digi Doodle Shop!

    xx Star

    ОтговорИзтриване
  14. I love how this card opens. Sorry for my tardiness in commenting. Thanks for joining Paper Sundaes.

    ОтговорИзтриване
  15. Гери здавей! Аз ти поръчах картичката за дъщеря ми миналата година, когато стана на 2 годинки, но тогава не знаех, че ти си имаш блог. :) Е, вече и аз имам блог, като и мое хоби. Миналата година толкова ме грабна твоята красива картичка, че си обещах, всяка година да подарявам на Тея по една картичка от този вид и да и ги пазя всичките грижливо, така, че та да може да си ги прегледа като порасне. Скоро тя ще стане на три годинки и поръчах вече една тематична картичка при Мила, защото и през ум не ми минаваше, че ти правиш системно картички. Този път картичката ще е обвързана с украсата на тортата /,която ще направя от фондан/ и с темата на партито. Твоята уникално красива първа картичка за Тея постави една приказна традиция в моето семейсто, а именно традицията да подаряваме картичка специално направена за конкретния човек. :) Приказен ти е блога, записвам се да го следя. :) Поздрави - Ели!

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: