петък, 24 февруари 2012 г.

Буболечковци

Тази картичка е от серията: "Просто така".. или с други думи - Правих я щото ми се правеше щото отдавна не съм правила и щото скоро кой знае кога ще имам време да правя пак. (хи-хи) 

 Много ми се иска да  се извиня на всички Ви, че напоследък изобщо нямам време да надничам в чудотворните ви блоготилнички ( блог-работилнички) и хич не ви пиша.. и изобщо съм станала една абсолютна темерутка. *Хлъц*  Да знаете, че вЪ обичам, ама просто не съм на себе си от купищата работа напоследък. И дано не ми се сърдите много, че така ви пренебрегвам..






И тъй като отдавна не съм участвала в чуждестранни предизвикателства, сега мисля да покажа картичката в:



15 коментара:

  1. Ох - аз я видях преди всички, ама и тук да си кажа - МНОГО, МНОГО, МНОГО ми харесва. Тия бубовци са супер яки, а това ми е един от най- любимо-розовите цветове. Ух, иска ми се да се просегна и да я крадна през компютъра...ама не става :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Е, след тази сладурска картичка как да не ти прости човек?!

    ОтговорИзтриване
  3. Гери,който си го може ,си го може :)Този корк,който си използвала е обсолютно попадение,а бубчовците,са разкошни!Успех!

    ОтговорИзтриване
  4. Гледам, гледам и ми става едно топличко.....

    ОтговорИзтриване
  5. Герита супер сладурски са:))))Бравос още една перфектна и много вдъхновяваща картичка:)))

    ОтговорИзтриване
  6. Геринка, не тъжи! Ще ти простим! Особено с тези сладки буболечовци, които така хубаво са приседнали на клончето, под розовите облачета, и този корк, а пък панделката с всички останали акценти да не говорим и тя колко разтапяща е! И да знаеш, че много ми хареса тази нова думичка - блоготилнички!

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотни сладурчета. Много хубава картичка.

    ОтговорИзтриване
  8. Супер сладки за тези буболечки!Всичко в картинката е едно такова пухкаво :) Ама много ми харесаха и облаците.Благодаря ти, че ме усмихна!

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотни са буболечките, облачетата, крафт картона... Абе, накратко цялата картичка е страшно сладка!

    ОтговорИзтриване
  10. Тези бубки са суперски и картичкате е бонбон!

    ОтговорИзтриване
  11. Гери, как така ще ти прощаваме? Няма прошка за толкова талантлив човек да не се появява и да показва прекрасните си творения , аааа :):):)
    Сега сериозно - картичката е супер сладурска с тия буболечковци, така сладко приседнали на раздумка, върху цъфналото клонче..Направо ми замириса на пролет..А тия розови облачета и разкошната джуфка..много ми легнаха на сърцето..
    Обачеее...как да не ти прости човек за всичко, като прочете и една единствена думичка от твоя пост..Всеки път докарваш широка усмивка на лицето ми и после с дни ме вдъхновяваш след прочитането на твоите постове. Такова едно оригинално човече си...и думичкоизмислянето просто ти е вроден талант..
    Понеже картичката няма как, ще си "крадна" "блоготилнички"-те, като думичка :) Ндам..
    След всичкото, дето го изписах, за малко да пропусна да ти кажа,че не знам за другите, ама..на мен ми липсват постовете ти и развеселяващите думички из блоготилничките на момичетата ...(казах си го!) Гуш!!!

    ОтговорИзтриване
  12. Oh gosh, this is soooo CUTE!!! I love the pink gingham clouds!!! Thanks so much for joining us at PTW!
    hugs, Sharon

    ОтговорИзтриване
  13. This is such a beautiful card!

    Thanks for joining our winged things challenge at Cute Card Thursday!

    Hugs
    Kathrin aka Kruemel

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: