петък, 27 януари 2012 г.

Колкото повече - толкова по-хубаво!:)

Хора, какво да Ви кажа- Много ми е трудно да отказвам. :) От два дена си мисля, че годината е пред мен и, че сърце не ми дава да оставя някоя от вас без нещо, дори малко, направено от мен, затова реших, че подаръци ще има за всички дето оставиха коментар под предишната публикация. :) 
Да видим дали ще успея да ви изредя всички без да сбъркам:

Kaxala
Lionelsa
Te4eto
Пъстър Свят
Goldie
Iva
KalySto
Arcadia
Cvety
Esi
Мила
Dani
Щурчо
Donika
Дани-Цветни Фантазии
Svetla

Общо - 16. С някои от вас се знаем и Ви имам координатите, че и не само тях хихи, с други не още и затова плийз - метнете на мейла по един адрес, за да зная къде да разпращам изненадите. Мейлът ми го има в профила. Ако случайно съм пропуснала някой - не е било нарочно и веднага ще се поправя - само да се обади. :)

И за да си има публикацията картинка, ще Ви покажа какво правих за майката на моята половинка, която вчера беше рожденичка. :) Тя е много сантиментална дама  и реших подаръкът да е посветен на това. Уших й малко несесерче, направих й едно календарче и облякох в същия десен кориците на едно албумче за снимки.






34 коментара:

  1. Прекрасен подарък за майката на любимия, толкова е нежен и цветен, много ми харесаха всичките части, особено календара и албумчето!

    ОтговорИзтриване
  2. хехех:-)"На майката на моята половинка", опитваш се да ни объркаш с толкова много думи ,ама няма да се дадем. Ако знаеш колко съм щастлива,че ще имам нещо от теб. Аз реших само да подкрепя дълките обяснения, а виж какво се получи. Може да ме оставиш последна, но ще е голяма чест за мен!Благодаря ти Гери от сърце!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дони, признавам си, че не харесвам особено думата "свекърва" все едни такива кофти асоциации ми навява, та затова я избягвам :) И аз съм щастлива, че ще имаш нещо от мен:)

      Изтриване
  3. Много свежарски подарък Гери, несесерчето е великолепно :) харесва ми цветето на картичката и печата, много са нежни!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ками, то на цветето всъщност дръжката и листата аз му ги рисувах, не са печат, затова са малко по-арт, ама се радвам, че ти харесват. :)

      Изтриване
    2. Имах в предвид "С любов"-много е мило :))

      Изтриване
  4. Ох,Гери!
    Въздиш,въздиш въздиш!
    Прекрасен комплект,в много слънчеви и любими цветове!

    ОтговорИзтриване
  5. Роси, мерси! :) И аз обичам много маргаритки!

    ОтговорИзтриване
  6. Толкова са свежарски и готини, човек, който обича жълтия цвят, би се разтопил. Не че аз не го обичам.. :)
    Поздрави и голямо Благодаря за присъствието ми в списъка, чест е за мен!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, и аз не обичам толкова жълтото обаче пък маргаритките винаги са ми напомняли за лято, а пък в тая зима, мислите топло, слънчево поле осеяно с маргаритки много сгрява :)

      Изтриване
  7. Много мил жест и страхотен комплект,десена е толкова весел,пролетен,поздравления!Вярвам че се е харесал много :)

    ОтговорИзтриване
  8. Гери, комплекчето е страхотно, много е зареждащо с тези маргаритки и жълтия цвят. А това, че и аз ще получа нещо направено от теб ме кара да се чувствам много, много щастлива. Благодаря ти!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Еси, благодаря ти:) Дано не се изложа с подаръците само, че така както потривате ръце всички - трябва да измисля нещо супер дупер яко:)

      Изтриване
  9. Ето такива подаръци заслужават майките на половинките:)Много нежни и свежи!Комплекта е прекрасен!

    ОтговорИзтриване
  10. Прекрасный комплект для подарка!

    ОтговорИзтриване
  11. Уау ! Гери , благодаря ти много , че си ме включила в твоя списък :) Ще се радвам невероятно много ако получа подаръче от теб ;) Между другото аз ти изпратих и-мейл за да те подсетя да ми напишеш твоя адрес , защото си в "моя " списък с подаръко-получатели :))) А комплекта, който си направила с картичката , албумчето и чантичката е страхотен !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. йееее:) Ще ти пиша, как няма да ти пиша, Светле:) И аз много се радвам! :) Разсеяна съм нещо, ама ще се поправя:)

      Изтриване
  12. Аааа, Геринка, майката на твоята половинка е явно много заслужила, защото подаръка, който си направила за нея е просто страхотно красив и очарователен, и слънчев, и въобще - изпипала си го отвсякъде!

    ОтговорИзтриване
  13. Я, то и аз съм в списъка! С удоволствие ще се порадвам на нещо от теб!
    А комплектчето е разкошно!Аз още никъде не съм сложила от тези маргаритки.
    Поздрави и :)

    ОтговорИзтриване
  14. Гери, свекърва ти е абсолютна щастливка!
    1. със снаха като теб
    2. с тоз завидно красив комплект, който си и направила - е, завидях й, да знаеш, и то не чак толкова благородно! Та той е в моите любими цветове, десена е неповторим!Очите ми останаха в него...
    3. и аз съм щастливка - съвсем не очаквах да ме включиш в "групата" ...та нали наминах само да те поздравя, а и все ощ еми е неудобно, че самата аз едва смогнах с игра 2011...
    Благодаря ти, ще очаквам мига с нетърпение....

    ОтговорИзтриване
  15. Гери, аз сега ще съм гаднярката на групата...
    щото нали съм кусурджийка и не мога да си трая, пък и не искам (защото знам, че ще се постараеш другия път да е перфектно)...
    та да си дойда на думата - виж горните ръбове на обвивката за албумчето как не са гладки. Може би щеше да е по-изпипано ако вместо да шиеш и обръщаш беше направила един по-дълъг правоъгълник и със скрити бодчета беше прихванала така, че да се образуват "джобчетата"
    Не знам колко ясно обясних.
    С критиките бях до тук. Идеята, десена, желанието, стила- всичко е на ниво "Гери" и страшно радва окото!
    И гуш!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз така обичам - истината в очите:) Хаха.. Ама ти кво си мислиш - че не си знам кусурите ли? То си има чалъм в тия неща, ама аз не го знаех като го правих. Да не говорим, че малко тесничко ми се получи, въпреки всичките сметки. И като го обръщах дебеличко дойде и не ми се получиха ъгълчетата. Едни такива безформени станаха. Правих втори дубъл скоро и ще покажа:) Сякаш по-бива :)

      Изтриване
  16. Гери ,комплекта е чудесен,ще трогнеш много дамата.
    Срам,не срам , ако решиш да има още една бройка изненада и аз искамммм ,все въздишам по твойте красоти ще съм много щастлива ако имам нещо от теб,може и през 2013-записвам се от сега.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ади, ама разбира се! ;) Само драсни един адрес на мейла да си имам ;) Усмих!

      Изтриване
    2. Гери ,благодаря ти!Много ме зарадва !

      Изтриване
  17. Много романтичен комплект, Гери! Аз бих добавила към подаръка и роман на Джейн Остин... за пълна романтика в студените зимни дни :))

    ОтговорИзтриване
  18. Слънце, аз отстъпвам моя ред на Ади - не че не бих се радвала, но вече си имам няколко дози от твоите прекрасности, така че да я зарадваме дружно! От мен мястото ми в списъка ти, а от теб подаръчето!
    Хаха, яко го ударих на пазарлък :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Тече!Много мило от твоя страна!

      Изтриване
    2. Тече, ти си сред редовните заподозрени ;) Няма какво да отстъпваш :)

      Изтриване
  19. Ех, Гери..направо нямам думи да изкажа колко съм щастлива да си видя името в този списък...
    Аз направо не вярвах и не смеех да прочета тази публикация дълго време, ама..ей на..сега се зачетох ииии... много , много съм щастлива..
    И..да си кажа..и аз съм обещала,че ще пращам подаръчета на всички от които получа, та..ще се радвам да пратя нещичко и на теб :)
    Ех..каква готина изненада в събота вечер...

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: