събота, 21 януари 2012 г.

С цвят на кафе и небе...

Много ми се иска да съм като онази богиня с многото ръце. Няма да възразя да имам и много крака и глави, все ще са от полза. Но към дадения момент мечтата ми е предимно за ръцете. Обичайно хората се молят за повече време, ама си мисля, че с наличното човек би се справил прекрасно ако имаше тук таме по някой друг крайник в повече. 
Сигурна съм, че няма жена, на която да не си е помечтала поне веднъж да можеше едновременно да мие чинии, да простира, да прахосмуче, да се гримира и да прави картички. :)
Бас ловя, че дори да не сте си помечтали, със сигурност се замислихте колко хубаво би било да разполагаме с чифт ръце за всяка дейност, а не да се налага да редуваме тия дейности с един единствен чифт ръце и постоянно недостигащо време.
Та за недостига на времето си говорим. Не, не се оплаквам! Да поясня, за да не ме разберете погрешно. Започнах тази година с нагласата за промени и сега, когато те ми се случват, възнамерявам само да се хваля. :) По-скоро казах всичко това, за да обясня защо така се скътавам и не публикувам тъй интензивно. :) 
Все пак опитвам се да мятам едно очо тук и там. Да се изказвам за щяло и нещяло и да коментирам, където успея де що сваря картички и творения. :) 

Даже се опитвам и картички да правя. Ама от две седмици опитване, резултатът едва сега е на лице. :)








Ето и предизвикателствата, в които с най-голяма гордост ще я включа:




26 коментара:

  1. Beautiful card, Gery! I love the colors and the sweet Mo's image! Terrific coloring and design details! Thanks for joining in on Mo's challenge this week!

    ОтговорИзтриване
  2. Ох,колко е сладка само! Особено ми харесва как си и оцветила гащичките,не знам защо:)
    Честно казано и аз не бих се оплакала от още един чифт ръце, но и една цяла Калина,която да боледува и да ходи на работа няма да ми е много ;) Гушки!

    ОтговорИзтриване
  3. Гери, аз направо искам да се мултиплицирам. :D
    А за картичката...любими цветове, сладка, прекрасно оцветена девойка. Много ми харесва. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Яяяяяяяя, доживях беееее!!! Да сЪ включиш и при дудльовците! Хаха, чакай да обърна нещо :-)

    МноУ яка картичка, поне някой добре се справя с кафявото и синьото в комбинация...а картинката - ти знаеш, че ми е една от най- любимите :-)

    ОтговорИзтриване
  5. Като видя, че си публикувала и като надникна и като ми стане едно такова хубаво и приповдигнато... и сега така!

    ОтговорИзтриване
  6. Прекрасна картичка, невероятно любимо съчетание от цветове ,ми е това. А липсата на време изобщо не ти е попречила да създадеш нещо уникално и красиво

    ОтговорИзтриване
  7. Oh, this is so beautiful! The colors work so well together and the design work is stunning!
    Glad you shared your card with us at Mo's this week!
    Hugs, Iulia

    ОтговорИзтриване
  8. И с две ръце се справяш прекрасно! Много, ама много любима цветова комбинация, любимата ми прасковка, изобщо-прекрасна! И на мен като на Течето ми е едно топло и приятно с твоите творения!

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотна е картичката, много сладка картинка и чудесно съчетани цветове , хартии и украси!
    А що се отнася до ръцете- помисли и за това, че ако са повече ще започнат да си пречат и ще ти стане хубаво от факта ,че имаш само две.Поздрави и хубав ден!

    ОтговорИзтриване
  10. Сладурка, пак радваш окото със сладурска картичка :-) и с този твой така увличащ тон на писане, сега ме изкушаваш да извадя хртийките....

    А за времето - на дейните люде и с 10 ръце да са, пак няма да им стигне, защото те още 10 занимания ще си намерят :-)

    ОтговорИзтриване
  11. Ехее, прекрасна! Преди мен са казали останалото! Адмирации!

    ОтговорИзтриване
  12. What a beautiful card! I love those colors together, and you've embellished it perfectly! Glad you shares it with us in Mo's Challenge.

    ОтговорИзтриване
  13. Ура, най-накрая ми се зареди блога ти... Нещо много тежък е станал и едва едва ми се отваря.
    Много сладурска картичка! Комбинацията на цветовете много ми допада, а печатчето на Мо и на мен ми е едно от най-любимите! Само малко ми се струва, че картинката не диша, в смисъл, че е много близо до контурите, но предполагам, че това е търсен ефект:)
    А за оцветяването, мога само да цъкам от радост! ПИрфектно е просто!

    ОтговорИзтриване
  14. Еми за мен не останаха думички да похваля сладурестата ти картичка, така че оставам бъзмълвна, защото което си е красотно, си е красотно!!!!От мен ГУШ, в деня на прегръдката!!!

    ОтговорИзтриване
  15. Гери, щом само с опитване си сътворила такава красота, незнам какво ще постигнеш ако седнеш да направиш картичка ;))
    Страхотна е, печатчето е много сладко, перфектно оцветено, а и цветовата комбинация много ми харесва! И от мен ГУШ!

    ОтговорИзтриване
  16. This is 100% beautiful!! Thanks so much for playing with us at Mo's!
    Hugs,
    Dorcas

    ОтговорИзтриване
  17. this is beautiful, love all the layers, thank you for joining our challenge at Digi Doodle Shop Challenges this week, hugs, martina

    ОтговорИзтриване
  18. A lovely card, well put together and great details, thanks for joining us at Mo's
    smiles
    Paola

    ОтговорИзтриване
  19. Хайде и аз да се присъединя и да ти кажа: "Хвал, хвал, хвал!" И цветовете за просто толкова любими! Браво, Гери! Справила си се страхотно и перфектно! В което нямам и съмнение! А ако намериш начин да се сдобием с поне по още един чифт ръце, свиркай! Записвам се и аз!

    ОтговорИзтриване
  20. Кафе под небе... звучи като намек за среща ;)) Майтапя се. Обаче картичката е страхотна, а това момиченце на Мо ми е много на сърце също...

    ОтговорИзтриване
  21. Страхотна картичка, много ми хареса!!!

    ОтговорИзтриване
  22. Wow she is a cutie petutie. I love how you've designed this one with gorgeous colours and I love the design with flowers, borders and the faux stitching. Thanks for playing at Digi Doodle Shop Challenge and good luck. Hope to see you back thursday for a new challenge. Bettina xx

    ОтговорИзтриване
  23. Аз бих добавила и две ръце да си играят с детето и една глава да го наблюдава от къде по-напред ще сурне да падне.....Хи
    Картичката е страхотна,ама няма как иначе,може да не стигат ръцете,но са си вълшебни :))))
    Ехххх аз пак няма да успея да се класираам за предай нататък,чаках,чаках... с малчо кой знае кога ще се пръкна пред компа утре :((((
    Хайде лека и гуш!

    ОтговорИзтриване
  24. Fabulous card, lovely design, thank you for joining us at The Digi Doodle Shop Challenge this week,
    Ruth x

    ОтговорИзтриване
  25. Гери, тази е супер сладуреста..- страхотен е този печат на Мо , а пък тази цветова комбинация в твоите ръце е...страхотия!
    За ръжете да кажа, че ти си си БЛОГиня и нез много, много чифтове, защото..тия дето си ги имаш са ти много талантливи и мисля,че се справяш страхотно с наличните..
    Ако все пак измислиш вариант за сдобиване с допълнителни- свиркай..и аз ще се радвам да имах повече..
    Ей,..не мога да се нарадвам на оцветяването ти...Гушк

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: