понеделник, 27 юни 2011 г.

Облачета

Не знам при вас как е, но когато съм си у дома - мога да не правя картички 1-2 седмици, но като съм далече дори за няколко дена така ме засърбяват ръцете.
Търсех си повод да използвам новичките придобивки - страхотните хартии (тези на облачета) на ММЕ - Хвърчило, както и печатчето от Lili Of The valley. Когато видях картичката на Claudia, реших, че трябва да си го купя. И макар картичката ми да не е така прелестна като нейната, сега Ви я показвам и ще я включа в предизвикателството на Lili Of The Valley, защото е правена по техния скеч.







10 коментара:

  1. Много хубава картичка!И на мен това ми е едно от любимите печатчета от новите попълнения на Lili of the Valley.Цветето също е страхотно.
    xxxx

    ОтговорИзтриване
  2. Много бонбонена е станала! А хартийките се прелест...

    ОтговорИзтриване
  3. Суперско печатче нали:) Аз обаче съм се нагледала на девойката с обувките:)А картичката е сууууупер-толкова ми харесаха точките на гъбката-да ти призная тези най-мънички перли са мнооого пипкава работа. Но ако има кой да ги залепи прецизно-тотова си ти:)И Гери, признай си-има и други хартии, не само облачести, които явно аз още нямам...:) Успех в предизвикателството!

    ОтговорИзтриване
  4. Много красива ти се е получила.Маргаритката си е паснала идеално, но перлите на гъбката най ми наресаха. Успех в предизвикателството!

    ОтговорИзтриване
  5. Мерси момичета! :) Таз идея за перличките не е моя, затова чинно си признах къде я видях, щото не можах да не я използвам. ;)
    Билбе, останаха ми още само 2 блокчета от новите на ММЕ, които още нямам... направо не мога да се спра..*изчервяв*

    ОтговорИзтриване
  6. Просто прелестна картичка - много сладурско печатче и такова великолепно изпълнение!

    ОтговорИзтриване
  7. Чудесна е! Много нежна и закачлива! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  8. Your card is beautiful and I love the pretty pearls.Thanks for taking part in this weeks LOTV Challenge
    Clairexx

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: