четвъртък, 16 юни 2011 г.

Сватбено...

Тая седмица и двете със Златинка сме на сватбена тематика и докато тя сътворява сватбени подаръци, които ще бъдат подарени от други хора... аз моя лично ще си го подаря ПЪК. ;)
Ужасно обичам сватби и добре че тук таме се намира някоя неомъжена приятелка, че да поскачам на хорото. В този конкретен случай, хорцето ще е чак в Тетевен и направо нямам търпение да дойде събота, защото не съм ходила там от малка.

Спомените ми датират от преди 20 години, когато бях 3-ти клас и ходихме от училище на бунгала в този район, а именно в Рибарица за по-конкретно. И като цяло са доста мътни ако не броим няколкото ярки факта, които помня и до ден днешен.

Най-веселия, на който и до ден днешен се усмихвам, когато се сетя беше, че тогава в периода на кризата - нямаше нищичко по магазините. Ама съвсем нищо! Особено пък в малките селца. Джобните ни бяха на съхранение в "другарките" и ни даваха всеки ден по малко, но ние дори и тях просто нямаше къде да изхарчим. Помня, че в единствения магазин в селото имаше само хляб, дъвки "Идеал" и сухо мляко. И за да не се прибера без да съм си изхарчила джобните, дъвчех всеки ден дъвки до припадък, а у дома, когато мама отвори сака ми - намери около 15 пакета сухо мляко. :)

И тъй... след лиричното отклонение е време да говоря по същество.. :)
Започвам с кутийката и картичката, която направих за гореспоменатата сватба, съчетано с новото Елшово предизвикателство - 2 в 1. :)














И тъй като темата е една и съща, ще Ви покажа и две картички, които направих по поръчка на едни приятели. Тях възнамерявам да включа в Crazy Challenge, където темата е Монохромно.







9 коментара:

  1. Гери, страхотни творения си направила, както винаги :)
    Всички детайли са прекрасни.
    Изпращам ти много усмивки :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много са хубави всичките! Голям кеф - да пооплакна око при тая блогова суша напоследък ;-)

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасни картички и кутийка! Много ми харесват! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  4. Гери, направо ми увисна ченето пред тези красоти. С толкова много внимание и любов си майсторила, че няма как човек да не се влюби в тях!

    ОтговорИзтриване
  5. Леле, Гери! Кутийката тотално ме грабна. От много време съм си харесала точно този модел, ама все го отлагам, когато задобрея. Прекрасен комплект!

    ОтговорИзтриване
  6. Чудесни са и трите картички, но най ми харесва кутийката:)Всичко е изработено прецизно,както винаги-в стил Гери!:))

    ОтговорИзтриване
  7. Чудни, Гери, чудниииии...! Просто ...без забележки, само адмирации!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  8. This is simply Gorgeous!! Thank you for joining in at The Crazy Challenge this week.

    We are having a DT Call if you are interested?

    ОтговорИзтриване
  9. Шармантна кутийка Гери - много оригинална и майсторски направена!

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: