сряда, 8 юни 2011 г.

Среща ли Ви се във Варна?:)

Момичета-кокичета,
реших, че може би така ще е най-лесния начин да Ви "примамя" към каузата за една Варненска срещичка. Тържествено обявявам, че между 21 и 23 юни ще се прибирам към Варна и си търся съмишленички за разходка и сладки приказки на коктейл с чадърче или бира с цаца! :)
Тъй като ако взема да Ви питам кога Ви е удобно всяка поотделно не зная дали ще се организираме единодушно, затова се чудя дали направо да Ви предложа да Ви чакам на 22-ри юни - към 18.30ч. на Севастопол (пред МакДоналдс примерно). :)

Моля дамите, които искат да се запишат за участие в мероприятието да пишат тук или на мейла ми. ;) Приемам покани и за лични аудиенции в удобно за поканващия време. Хахаха :)

Сега сериозно! Наистина ще ми напълните душата ако успеем да се видим! :) Стиснала съм си палци, да знаете! :)

След като приключих с организационната част на поста, ще премина и към днешната картичка, която е правена за предизвикателството на Мо. ( Не го очаквахте, нали?) :)










13 коментара:

  1. Ох, че сладка картинка! Комбинацията с останалите акценти и хартии е прекрасна! Благодаря, че още веднъж ме накара да се усмихна!

    ОтговорИзтриване
  2. Мне, не го очаквах хич...Ти тъй да не харесваш картинките на Мо, как пък се излъга тоя път хахаха.

    Аз бих се записала за аудиенция, но нямам път към Варна точно сега, а и си мисля, че ако ме видиш и там, ще избягаш с писъци.

    А за картичката - е, какво да кажа...аз съм изключително влюбена в тази картинка, щото...нали такова...той Бъко...и аз...се опитвам да се настанявам отгоре му по подобен начин, но просто съм около 2 пъти по- тежка от нещастното животинче, та не ми се отдава много :-)

    Цветето много ме кефи, а и изобщо светлите цветове на картичката! Ай стига толкова!

    Гушшшшш

    ОтговорИзтриване
  3. Ах, какви сладурковци. Как искам и аз да го нагушкам голямото бяло куче :-) Благодаря ти за това, че ме накара да се усмихна при вида на тези двама рошковци :-) Слънчев и позитивен ден от мен :-)

    ОтговорИзтриване
  4. Хихихи да не повярва човек ,че ти можеш да направиш картичка с картинка на Мо:))))Изненадааааааааааааааа:))))Картичката е супер сладичка,а цветето е супееееееееер:)))Жалко ,че срещата е тъй далеч,но ви пожелавам весело изкарване:))

    ОтговорИзтриване
  5. Аз съм на линия за срещата и с удоволствие чакам да се запознаем.Само ако се сетиш за едно последно напомняне/потвърждение ,че да организирам бавачки.
    А картичката е страхотна!

    ОтговорИзтриване
  6. How beautiful! I wish the translator was working right so I could understand what you wrote about your sweet little card! Hopefully you'll be able to translate this comment! Thanks so much for joining us this week at Mo's! Pat Frank

    ОтговорИзтриване
  7. Герииии!И аз ще съм във Варна при мама точно тогава!22-ри е идеално!Аз съм с 2 ръце за някоя друга бирка с цацка :))))
    А за картичката какво да ти кажа освен че е прекрасна!!!!Картинката е супер сладка буди едно такова умиление......
    Гуш

    ОтговорИзтриване
  8. Beautiful creation...one of my favorite images... Thanks for joining us over at Mo's

    Debbie
    june's Guest DT

    ОтговорИзтриване
  9. AWE!!!! This is sooooo adorable! This image is one of my Favorites by Mo!
    ~Heidi Brawley

    ОтговорИзтриване
  10. This is just so sweet! I love the white and blue color scheme, and the embellishments are so pretty! Glad you joined us in Mo's Challenge.

    ОтговорИзтриване
  11. So cute! Love this image with the dog in white! I have never seen it like that! Thanks for joining us at Mo's Challenge this week!

    ОтговорИзтриване
  12. THis is really beautiful!! I’m so happy you could join us at Mo’s!

    ОтговорИзтриване
  13. Гери, брои и мен и Дими, нея ще я пратя на срещата преди мен /защото съм в магазина до 18:30/ да ми запази място и да каже къде сте се "запили", за да се присъединя след работа! За картичката.... каквото и да кажа ще е твърде слабо - Страхотна е!

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: