вторник, 7 юни 2011 г.

Преди две години...

Този ден преди две години беше най-хубавия в живота ми. Тогава се омъжих за най-прекрасния мъж на света. Мислех си дали да не напиша просто няколко сухи думи, с които да се "похваля" каква малка изненада му направих за годишнината, но мисля че Той заслужава много повече от това...

Всъщност не смятам да превръщам този пост в някакви проникновени откровения, а по-скоро да Ви "запозная" с "Нас" в шеговита форма. :) Или по-точно казано - 5 забавни неща за нас като двойка. ;)

1. Запознахме се по Интернет. Ама не като повечето, които са се запознали по интернет, а съвсем различно. От край време си падам по различните компютърни игри и когато преди години си купих нов компютър, един колега ми препоръча онлайн играта Guild Wars. И..неведоми са пътищата.. както се вика. Съвсем случайно с него се запознахме именно докато играехме тази игра.

2. За първи път се видяхме около месец след като се познавахме. Той ми подари "Падането на Нощта" на Айзък Азимов, която му е една от любимите книги... а аз да си призная и до ден днешен не съм я прочела.
За сметка на това пък "Малкият Никола" вече ми е сред най-обичаните герои благодарение на него.

3. Въпреки че нямаме кола, сме много авантюристично настроени и когато можем ходим на уикендо-екскурзии до някоя дестинация в България. :) Много любимо местенце и на двамата ни е Трявна. :)

4. Той има невероятно чувство за хумор, което приляга на моето и машината за смях винаги е в действие. :)

5. Казва се Христо, но никой от общите ни приятели не му казва Ицо. От мигът, в който се запознахме, му казвах Сънчо, защото никът му беше Sun и в последствие всички възприеха този начин да се обръщат към него. (Дори не съм сигурна, че всички ще се сетят на мига какво му е истинското име ако ги питате) :)

Ще цопна и няколко сватбени снимки да поцъкате с език и да ни похвалите какви сме 'убавци. ;)











А пък ето и почетната грамота, която му направих и връчих, заедно с подобаващо възнаграждаване. ;) Решили бяхме да не си правим подаръци за всеки поотделно, а да "наблегнем" на един общ семеен подарък. Затова и изненадата ми е повече символична към него, но пък от цялото ми сърце. :)




29 коментара:

  1. Хехе, за сефте ви виждам сватбени снимки...Много умно, като се има предвид, че се познаваме по- скоро от сватбения форум...Ама пък сте гУлЯми Убавци и двамата...
    Ами - да се обичате още много години и все така да се радвате един на друг, и да се подкрепяте.

    Честито!

    Гушшшшшш!!!

    Злати

    ОтговорИзтриване
  2. Гери, Честито! Пожелавам ви все така да се обичате и дълги години щастлив семеен живот!

    ОтговорИзтриване
  3. Айде, като станат 20 пак да се похвалиш :)
    Да сте все усмихнати ви пожелавам и гуш!

    ОтговорИзтриване
  4. Ооооххх, Гери, просълзи ме... Бъдете много щастливи и винаги да се обичате толкова силно... И да празнувате заедно и златна, и диамантена сватба! Прегръд!

    ОтговорИзтриване
  5. Честито Героиии! Желая ви да сте още дълги години заедно. Чудесна двойка сте. А ти си била прекрасна булка. А за грамотата нямам думи просто:)))

    ОтговорИзтриване
  6. Много сте хубави и весели.Желая ви безкрайни смях и любов.Толкова ме усмихна с тези снимки,защото и аз изглеждах горе-долу така в сватбената си рокля - пухкавка и щастлива.Но най ме изуми с това, че в три от петте неща,които си написала има изречения, които бих написала и аз. Определено трябва да се видим някога или да се засечм в някоя игра.Още веднъж горещи поздравления и все така хванати за ръце!

    ОтговорИзтриване
  7. Честита годишнина Гери!!! Пожелавам ви още 100 по 2 години, най-малко и все така да се обичате!!!
    Бъдете винаги усмихнати и положителни, каквито сте! Много ГУШКИ!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Честита годишнина! Дълги години щастлив семеен живот!

    ОтговорИзтриване
  9. Честит празник мила Гери, много слънчеви и весели снимки, много чувствен и нежен подарък! Желая ви много любов и щастливеене заедно!

    ОтговорИзтриване
  10. Честит празник!
    Много чаровна и усмихната двойка сте.Пожелавам винаги да сте така влюбени и щастливи!

    ОтговорИзтриване
  11. Честита годишнина,Гери!Желая ви много усмихнати,слънчеви и щастливи години,като на снимките от сватбата!!!!
    Гуш

    ОтговорИзтриване
  12. Гери честита ви годишнина:)))Много сте ми убави,еле ти:))))))Сериозно много сте сладки и съм сигурна,че сте перфектната двойка:)))Още много по много щастливи години заедно и все така да се гушкате и обичате и съвсем скоро едно малко съкровище да доосмисли съвместният ви живот и да го направи още по-слънчев и невероятен:)))
    Целувки:)))

    ОтговорИзтриване
  13. Честит празник!Бъдете винаги усмихнати и все така влюбени , каквито очевидно сте!

    ОтговорИзтриване
  14. Сладури!
    Още много години семейно щастие ви желая, Гери, и знаеш още какво - поне два броя, много скоро! :)

    Има ли снимка на която не си усмихната? :) Нямам търпение да се запознаем на живо. Гуш

    ОтговорИзтриване
  15. Гери, мила ..наистина сте големи чаровници! Най-нахилените младоженци! Да сте живи и здрави още дъъъъългиии години, семейно щастие и разбирателсто да има в дома ви, и както каза Нана - поне .....две!!!!! И... да ни подсетиш да ви честитим и на златната ви сватба, че и след това!
    Грамотата в стил "ала Гери" е просто страхотна!
    Гуш и целувка от мен!

    ОтговорИзтриване
  16. Ох , Светулке големи сте симпатяги и двамата !!!
    Честит празник , и много , много години щастие и усмивки !

    ОтговорИзтриване
  17. Прекрасни!

    Честит празник, Гери!
    Бъдете много щастливи и все по-влюбени.

    :)

    ОтговорИзтриване
  18. :) Честита годишнина, Гери! Да сте все така щастливи заедно!Тези усмивки да не слизат от лицата ви и всяка следваща година от съвместния си живот да се обичате по-силно от предходната!
    Гуш!

    ОтговорИзтриване
  19. Честно казано толкова ухилени младоженци не бях виждала! Били сте невероятно емоционални, каквото е и събитието, де!Пожелавам ви с тази усмивка да посрещнете всички трудности, които ви се изпречкат по пътя! Нека това да е вашата запазена марка още дъъъъълги години! ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!

    ОтговорИзтриване
  20. Гери, честита годишнина! Запазете още дълги, дълги години любовта, разбирателството, чувството за хумор, лъчезарните и заразителни усмивки, които ни усмихнаха и нас и нека мечтите ви се сбъдват, за да имате възможност да попълните с нови такива! И нека има повече такива мъже, които да получават толкова сърдечни, мили и изпълнени с много любов грамоти!

    ОтговорИзтриване
  21. Ех, момичета, много Ви благодаря! Всичките Ви сърдечни пожелания направиха деня ми по-празничен и още по-усмихнат! Иска ми се да нагушкам всяка от вас поотделно! :) Надявам се, че някой ден и това ще стане, кой знае хихи..
    Много Ви обичам!:)

    ОтговорИзтриване
  22. Беше ми адски интересно да прочета всичко :) Чудесни сте, весел празник (hug)

    ОтговорИзтриване
  23. Прекрасни сте!
    Честита годишнина!
    Бъдете влюбени един в друг и в живота!

    ОтговорИзтриване
  24. Гери, страхотни сте! Пожелавам ви и след 20 години да бъдете все така влюбени и щури глави! Бъдете вдъхновение и наслада един за друг!

    ОтговорИзтриване
  25. Честита годишнина, Гери! Снимките ти ме накараха да се усмихна широко - толкова сте хубави, чаровни, симпатични и сладки. Много, много любов ви желая!

    ОтговорИзтриване
  26. Гери,честита годишнина!Пожелавам ти,да запазите усмивките си,хумора и любовта си един към друг!Големи сладури сте,радвайте се на съвместните си мигове!

    ОтговорИзтриване
  27. Супер.. толкова щастливи изглеждате наистина, че задължителното първо нещо, което може да ви се пожелае, е да бъдете винаги толкова широко усмихнати :) Разбира се за да е възможно това, желая ви истинско 100% разбирателство и много, много любов да споделяте един с друг!

    ОтговорИзтриване
  28. Гери, много сладка двойка сте!!! А толкова усмихната, сияеща и лъчезарна булка, каквато си ти, не се вижда всеки ден. Бъдете щастливи!Целуяки от мен

    ОтговорИзтриване
  29. Честита годишнина! Големи симпатяги и сладури сте:))) Желая ВИ нестихваща любов,дълъг и щастлив семеен живот!

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: