четвъртък, 2 юни 2011 г.

Мечокът Физи

Опаля! :)

Как сте мацки? Надявам се, че и вие точно като мен, помирисвайки края на работната седмица се чувствате прекрасно. :) Днес наминавам да Ви покажа 3 картички, обединени от главния герой в тях Физи. :)

Първата е направена по повод новото предизвикателство на Двете Елши, което моя милост поставя. :) Отдавна ми се искаше да направя скеч като по чуждестранните предизвикателства и искрено се надявам да се забавлявате с нас. :)



А картичките по-долу правих просто за удоволствие. :)










Използвани продукти:

Печат Физи със звездичка
Печат Физи - Много Благодаря
Дизайнерски хартии:
Wild Rose Studio хартии Вишневи тортички






7 коментара:

  1. Много са сладки всички,но на мен най ми харесва втория. Оцветен е перфектно. Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. Големи сладури са мечоците и тази феерия от цветове.. втората ми допада най-много именно заради цветовете, а пък моделът на последната май не го бях виждала досега - много е идеен и интересен :)

    ОтговорИзтриване
  3. Прелестни картички, Гери, много милички и сладурски!

    ОтговорИзтриване
  4. Коя от коя по-хубави! Всичките са прекрасни! Мен пък ме грабна най-много третата, нещо май започва да ми става розово, въпреки някои събития от последните дни! А тези толкова сладки мечоци и тази прекрасна феерия от цветове определено спомогнаха за повдигане на настроението!

    ОтговорИзтриване
  5. Дзааааааак:))))
    Тоя мечо е голям сладур:)))Всички картички са супер ама първата ми легна най-много на сърцето:)))Сигурно,защото ми прилича малко на бебешорска с тези нежно бебешки цветове:)))Панделката е страхотна:)))Последната пък е много интересна:)))
    Хайде хубав и усмихнат ден от мен:)))

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотни са всичките картички - свежи и летни! Скечът за предизвикателството на Елшите е наистина голямо предизвикателство :))

    ОтговорИзтриване
  7. Добре де, аз как не мога да правя такива красиви неща? Не е честно! :)

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: