петък, 27 май 2011 г.

Наведнъж

Здравейте момичета,
Макар че това, което ще Ви покажа днес го направих още преди 2 седмици за една специална рожденичка, която много искаше да получи бежова чанта като подарък. :) Всъщност това с чантата ми го подшушна сестра й, но тъй като жените сме много различни и не бях сигурна, че ще уцеля точно желания модел, затова прибегнах към нещо по-безопасно, а именно хартирена чантичка. :)
направих и една мадамска картичка към нея, която трябваше уж да се побере вътре. Не зная какво мерих, обаче картичката в последствие стърчеше половин пръст и нямаше как да се затвори, затова трябваше да си остане отвън. :)











Реших да използвам този си пост, за да Ви покажа и напредъка в една инициатива "От нищо - Нещо", подета от Craft Diva. При мен картичката долетя от красива Варна или по-точно от Катя, която беше посадила на нея красиво дръвче. :) На свой ред, аз пък сложих малко шарени хартийки и "градинката" отпътува към Русе, където скоро Нети ще добави и нещо от себе си...





И на края, но не на последно място - както винаги в края на месеца "Двете Елши" са на гости при Картичкофуриите с цветовата комбинация - "Лайм и Лавандула". Мен не ме бива много да се ограничавам в цветовете, които използвам, но пък отдавна исках да имам този печат на Hero Arts и за мой късмет се оказа много подходящ за целта. Мисля си, че можех и по-добре да се справя, при втория опит ще съм още по-добра. :)


7 коментара:

  1. 1. Друг път мери по-внимателно - жалко е чантата да е празна , а картичката гола след като си правила чанта :)
    2. Яд ме е много, че съм пропуснала тая интересна инициатива... Предполагам обаче, че ще се повтори и тогава ще участвам.
    3. Страхотна картичка - печата е супер и цветовете с различна наситеност ме привличат страхотно! Всъщност виждам само най-горното картонче и ми е достатъчно !!!
    4. Гуш!

    ОтговорИзтриване
  2. Ммммм, прекрасни неща си натворила! Подаръчето, картичката... всичко е чудесно! Браво, миличка.

    ОтговорИзтриване
  3. Чантичката е страхотна,но мадамата на картичката има супер характер и си я оцветила перфектно.
    Поздрави и за останалите неща.

    ОтговорИзтриване
  4. Ех, че хубава синя премяна на блога ти, Гери. :)
    Много хубави неща си измайсторила. Не съм предполагала, че съчетанието "Лайм и Лавандула" изглежда толкова приятятно и свежо. :)

    ОтговорИзтриване
  5. Първо-страхотна премяна на блога:) Много свежо, ще взема да го използвам за картичка! И сега за картичките- мадамата е страхотна, оцветена в интересни цветове, много ми допадна:) А и чудесна и свежа лавандулово-лимонена картичка! печата е супееееерски! И аз не съм разбрала за инициативата, но ще очаквам с нетърпение крайния резултат-ще ми бъде много интересно да видя съчетани различни стилове върху една картичка!

    ОтговорИзтриване
  6. Гери страхотна е чантичката и мацката на картичката!А комбинацията лайм и лавандула страшно ми допада и задължително ще участвам...може и няколко пъти!
    Гуш,гуш,гуш!

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря ти за участието в играта :-) Без теб нямаше да се получи толкова красива

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: