неделя, 29 май 2011 г.

Прасковка

Е, момичета, нямам с какво да се похваля... Не ме избраха за гост дизайнер, обаче аз пък не смятам да се отказвам. То човек как да се откаже като Мо не спира да рисува кое от кое по-сладки момиченца. :)
Ето го и поредното, чиято картичка направих на един дъх, за да се кипри доволно на нея.

Заради перличките и цветенцето ще я включа отново в Mo's Digital Challenge.
Скеча пък е на Sketch Saturday Challenge.
Цветовете си избрах заради 4 Crafty Chicks.


17 коментара:

 1. Изпревари ме!:) И аз имам прасковката, но мисля да я реализирам в други цветове! Твоята е много сладка и нали сега съм на вълна оцветяване-много добре е оцветена:)И следващия път ще те изберат при Мо, ще видиш-3 пъти за щастие:)

  ОтговорИзтриване
 2. Следващия път ще те изберат, а дори и да не стане какво от това-нали си опитала.А картичката е приказна, предизвиква някакво умиление в мен.

  ОтговорИзтриване
 3. Адашче, страшно сладурска феерия си сътворила! Да кажа ли отново? Хаха - ти си го знаеш. ;) Под секрет да ти споделя защо не те избират Мо-вци - защото ще дигнеш много високо летвата и ще комплексираш хората. :Р Целувки

  ОтговорИзтриване
 4. Много красива картичка ти се е получила. Много ти завиждам, за това как се справяш с оцветяването. Поздрави от Варна.

  ОтговорИзтриване
 5. Обичам печатите на Мо. :) Много сладка картичка, Гери. А момиченцето е толкова хубаво оцветено. Трябва непременно да те изберат за ГД.

  ОтговорИзтриване
 6. Еха, много е сладка! Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 7. Гери, миличка, всичко е конспирация... ако беше от Щатите или Англия (примерно) отдавна щеше да си капитан на дизайнерския екип. Нещата са обвързани с маркетинг, пазари и прочее. Последната ти картичка е удивителна и Мо може само да съжалява, че не те е взела в екипа. Не се ядосвай, нещата, които правиш са страхотни, а това е най важното :)))

  ОтговорИзтриване
 8. Много красива картичка се е получила. И цветовете са прекрасни!Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 9. Та ти си им конкуренция, Гери!!!!Но и твоят ден ще дойде, ще видиш и то много скоро! Ти си оцветявай Мо-тата и ще видиш как сама ще се изненадаш от успеха! Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 10. Гери, миличка ....аз съм на същото мнение като Кенли....Мо просто няма на представа какво съкровище е изпуснала. Всичко по картичката е перфектно!Следващия път ще си в екипа....
  И аз само мога да съжалявам за всичко, което съм пропуснала напоследък!Ама и при мен голям зор беше....Е, от месец юни ще наваксам!

  ОтговорИзтриване
 11. I love this new image from Mo...just got her the other day!! Your coloring is beautiful! I love the colors you've chosen! So glad you've joined us this week at Mo's. Pat Frank

  ОтговорИзтриване
 12. OMGoodness! I have not seen this new image by Mo! Where have I been? This is awesome, girlfriend! Thanks so much for taking the time to play along with us at Mo’s challenge this week!

  ОтговорИзтриване
 13. Super cute card! Love that image and you colored her so well! Thanks for playing at 4 Crafty Chicks!

  ОтговорИзтриване
 14. Such a cute, happy card! I love the papers you've used with this sweet image! Glad you joined us in Mo's Challenge.

  ОтговорИзтриване
 15. Nice card, love the coloring, thanks for playing at 4 Crafty Chicks this week!

  ОтговорИзтриване
 16. Absolutely gorgeous! x Thanks for joining us at Mo's this week :)

  ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: