сряда, 18 май 2011 г.

Синьо Настроение

Здравейте симпатяги,

Днес мислех да Ви покажа нещо съвсем различно, но една изненада промени първоначалната ми идея. :) Затова и всичко, което ще видите сега е под емблемата на синия цвят. :)

Преди седмица приятелката на брат ми ме помоли да направя синя картичка за рожден ден, на която да има котка. :) Всъщност исках да сложа цели 3 котки, но в процеса на работа така и не остана място за всички, затова и картичката се оказа само с 2 косматковци и една мишка за цвят. ;)





Ето го и "виновникът" за тази публикация, а именно подаръкът от Маги, който получих от играта "Pay It Forward". Аз си знаех, че съм щастливка, ама не подозирах, че ще получа нещо толкова красиво! Маги, мила, много, много, много ти благодаря! Брошката е невероятна, а синьото е един от най-любимите ми цветове!:)
Айде сега, да покажа и на вас, за да ми позавиждате. Хи-хи :)




6 коментара:

  1. Да си носиш брошката със здраве - много е хубава.
    А картичката, която си направила е приказно синя. Сигурна съм, че се е харесала. Или поне през моята призма като фен на синьото.:-)

    ОтговорИзтриване
  2. Завиждаме ти :))) Много хубав подарък си получила и то заслужено!
    А картичката ти е много закачлива, едновременно с това и стилна.
    Поздравления за чудесно свършената работа!!!
    Може ли да споделиш шаблончето за такава разгъваща се картичка, отдавна съм набелязала такава, но не намирам размери и схема.
    Предварително ти благодаря!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотно настроение и страхотно синьо. И още веднъж благодаря :)

    ОтговорИзтриване
  4. Със здраве и много хубаво настроение да си носиш брошката! Наистина е невероятен подарък! А картичката е прекрасно синя и закачлива с котето и мишлето вдигнали наздравица.

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотна картичка. Много, много ми хареса:)

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: