сряда, 4 май 2011 г.

Някакво такова...

Напоследък правя картички, които така и не показвам..

В началото като си направих блог - бях като невидяла. Пубикувах ли публикувах - не можех да се спра. Всичко, което правех, цопвах тук само за да го покажа. Изпитвах нужда да бъда похвалена, потупана по рамото, окуражена... Понякога публикувах по 2, даже 3 публикации на ден. Голям ентусиазъм ме тресеше.

След време поразредих публикациите - по една на ден, понякога през ден... Някои мои картички дори не виждаха бял свят тук, било поради липса на снимка, било поради факта, че не си ги харесвах особено.

Вече публикувам веднъж-два пъти на седмица... именно защото след направата на толкова много картички ми се иска да показвам неща, които си струват отделеното Ви време да надникнете тук. Такива, които не са просто някакви си картички, защото си мисля, че сте се нагледали на тях, или поне ако са картички, то да се отварят по интересен начин или да са сгънати необичайно. Иска ми се да правя повече нестандартни проекти, по-времеемки, по-сложни.

Истината обаче е, че откакто ме повишиха на работа, времето за хобито ми драстично намаля и в крайна сметка докато вляза в крак с тази промяна, отново опрях до съвсем стандартни картички.

Мислех си дали да ги публикувам в различни постове тъй като тематично не се връзват изобщо една с друга, защото са правени за различни поводи, но в крайна сметка ще направя една "Манджа с грозде", защото макар и много да си ги харесвам и трите са картички, съвсем в мой стил.

Първата и втората правих по молба на моя колежка (ставам известна вече във фирмата хихи) :)
Тази е за предстояща сватба, на която ще присъства и искаше да е в пролетни цветове, затова я направих в розово, зелено и бяло.





А тази е за рождения ден на майка й. Трябваше да е симпатична и сладка картичка. Опасявам се, че я направих май малко по-натруфена, отколкото ми беше първоначалния замисъл, тъй че ако не допадне на колежката - ще повторя опита.





Последната картичка е за едно мило младо семейство - също мои колеги, които току що се нанесоха в нов дом. Никога не бях правила картичка за новодомци и бях много ентусиазирана, а тези птичета много ги харесвам, тъй че стана неочаквано добра комбинация. :)







13 коментара:

  1. И трите са страхотни, всяка уникална по себе си. Иска ми се все пак да виждам по-често публикации от теб :-) Не ни лишавай от твоето присъствие :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Гери, първо честито ти повишение! При толкова много работа, крайно време беше :) Второ, картичките са страхотни. Последната така ми легна на сърцето, че я гледам веднъж, втори, трети и... път :))) И трето, ъмммм... започни да крадеш! Кради повече свободно време (ти какво си помисли), за да майсториш още и още прекрасности :))

    ОтговорИзтриване
  3. Много са сладки! Благодаря за споделянето!

    ОтговорИзтриване
  4. Гери, да те питам и ти ли снимаш картичките си в кутия? Снимките изглеждат страхотно!

    ОтговорИзтриване
  5. А, чак страхотно не бих казала.. Има бая хляб да изям докато докарам качеството на някои блогърки. :)

    Картичките ги снимам само на дневна светлина (само че, не на пряка слънчева), никога вечер на светкавица. След това ако има нужда коригирам с програмата Picasa 3. И надписите, които слагам също го правя с тази програмка и готово. :)

    ОтговорИзтриване
  6. Ммм, на тая манджа гроздето много и отива :)
    Ами и това е решение - когато можеш да пускаш по няколко... а за картичките наистина са си от твоите и са много симпатични!

    ОтговорИзтриване
  7. Чудесни са и трите картички!
    Честито повишение!

    ОтговорИзтриване
  8. Гери, чудесни картички, с удоволствие разглеждам всичко творено от теб, макар и да не пиша всеки път :) А твоя почерк мога да го разпозная сред стотици други картички!

    ОтговорИзтриване
  9. Честито повишение! Сигурна съм, че скоро ще влезеш в ритъм и ще намериш повече време за хобито или просто за почивка. Картичките са чудесни-втората не е натруфена, а е сладка! А третата ми е любима-просто грее!

    ОтговорИзтриване
  10. Уау, с удоволствие ще си хапна от твоята "Манджа с грозде", нищо че ще ми е за закуска! Толкова са хубави, че днес ще ги разгледам сигурно поне още два пъти, стига едно малко човече да ми позволи, разбира се! Аз също ще се радвам, ако успяваш да открадваш повечко време и ни показваш по-честичко такива красоти!

    ОтговорИзтриване
  11. Честито ти повишение,мила Гери :) Нека да печелиш уважението на колегите, както на всички нас тук в блога :) За картичките нямам думи, и трите са просто изумително красиви :)а сега те моля да ми пратиш адреса си на maistoriikite_na_petinka@abv.bg, защото от една седмица те издирвам да ти пратя наградата от моя блог :)))

    ОтговорИзтриване
  12. Страхотни са!Е неможех да не оставя коментар ,картичките ти са много слънчеви,пролетни и свежи!

    ОтговорИзтриване
  13. Признателно благодаря, мили момичета! :) Такива сърдечни коментари винаги ме карат да се усмихвам и да изтриват с магическа пръчица страха, че може да съм Ви доскучала. :)

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: