четвъртък, 21 април 2011 г.

А бяхме млади.. ;)

Сега да не помислите, че като малка съм била момченце. ;) Нищо подобно! Просто всичките ми съзнателни спомени от детството ми са свързани с моето братче-акробатче (по този закачлив начин го наричаше баба като беше малък, не че е бил с гимнастически заложби хихи). И понеже деляхме една стая, както и всичко в нея и извън нея - си имахме и едно колело в един определен период от живота ни преди да се сдобием с по-голямо с помощни колелца. Та това прословуто триколелно (има ли такава дума, а?)колело беше нашата стихия през лятото и се надпреварвахме кой ще се дореди първи. :)





Хартията, която ползвах е Up Up Away (Високо в небесата) на Dovecraft и понеже тя сама по себе си е изключително красива с глитърен ефект, реших да се въздържа от други неща по картичката. Буквичките и те са изрязани от тази хартия - за мое учудване имаше няколко листа само с буквички - нещо, което до сега не съм имала в другите си хартиени блокчета. :)

И тъй - всички от Зеления отбор Ви чакаме в новото предизвикателство "Детски Спомени". :)

3 коментара:

  1. Гери, страхотна е! То това колелото е много хубаво нещо. Аз само колко обичам да карам колело! :)
    Относно хартията - точно преди един час получих абсолютно същата и съм очарована от дизайните! Много ефирни и нежни! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесна е ,много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  3. Картичката ти е с много весело- детско -лудорийско излъчване! Май каквато и ти си била в детството си - хихихих!Много ме ухили, значи! Припомних си и аз разни нещица.....
    Весел и слънчев Великден ти желая, Гери!

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: