петък, 15 април 2011 г.

Шик

Отивам на караоке. Първото ми караоке в живота. Може би и то нямаше да се случи ако не беше рождения ден на една приятелка. Само се надявам да не се налага да пея..
Навярно и без да го кажа, ще се досетите, че пея зле.. Не, всъщност не пея зле - пея кошмарно зле. :) Въпреки, че съм музикална и възпроизвеждам добре в главата си съответната мелодия - някак си устното възпроизвеждане не ми се удава.
Да, сигурно ще кажете, че в караокето народа пее и без да може, ама като за сефте не мисля, че ще се очупя от 1-вия път... Ако повторя някой друг ден - може пък да се престраша да пограча. ;)

И докато не съм почнала съвсем да закъснявам ще Ви покажа картичката, която ще й подарим.



7 коментара:

  1. Гери, чудесна е картичката, съвсем тематична като за празника :) Силно се надявам, че ще се престрашиш да изпееш някоя песен. Важна е емоцията!
    Иии.... много ми харесва новата "кожа" на блога ти, просто няма как да го отбележа.

    ОтговорИзтриване
  2. Картичката е много елегантна и същевременно закачлива.Пожелавам ти приятно изкарване, сигурна съм че ще се забавляваш много.

    ОтговорИзтриване
  3. Картичката ме усмихна - много настроение носи. Пожелавам ти весела вечер!

    ОтговорИзтриване
  4. Много е сладка, Гери! Хубава вечер и дано се престрашиш да попееш. :) Аз като един музикален инвалид ти казва, че е много приятно и повечето от присъстващите вероятно са като нас с пеенето. ;)

    ОтговорИзтриване
  5. Ако и купона е като картичката.....голяма ще е веселбата!Много настроение пожелавам!

    ОтговорИзтриване
  6. Ахаха, как ме развесели с това караоке.;D
    Гери, после да разкажеш. А ако попееш, може и запис да предоставиш.;)
    Ама лесно си подстрекавам аз. Нито съм ходила, нито смятам да се жертвам с пеенето.:)

    Да, както и Тони казва, картичката и тя усмихва. Харесва ми как използваш по-веселяшки цветове - розо, ярко зелено, тюркоаз (които специално при мен са рядкост:)) и в същото време не са "крещящи" картички. Въпреки игривата мацка, тази картичка е много стилна.

    ОтговорИзтриване
  7. Абе, пее се на тази картичка :)
    Много е сладка и съм сигурна, че някой и друг фалшив тон ще ти е простен... ама и аз като Миленка само подстрекавам...

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: