събота, 26 февруари 2011 г.

3 в 1

Обикновено не си пиша публикациите в 3 часа посред нощ, но за тази ще направя изключение. (хи-хи)
Не, че е с нещо по-особена. Напротив. Даже си е съвсем обикновена, при това мисля да "набутам" в нея цели три картички.. Хем си ме мързи да пиша три отделни публикации, хем смятам с един куршум да ударя три заека. Така е то, като изпия 1 литър Кола и след това се ококорвам като караконджул...

Ще почна с нещо невиждано до сега. :)
Ама не нещо забележително, а просто нещо, което още не сте виждали т.е. не съм Ви показвала. (хи-хи)



Втората картичка е с печатче от същата серия, но за направата й си имаше съвсем конкретен повод и той беше рожденият ден на Жени. :)



А третата е своеобразното ми бяло-червено вдъхновение за предизвикателството на Елшите на гости при Картичкофуриите. :)И да не забравите да участвате, ей!:)



That's all folks!;)

13 коментара:

  1. Много са симпатични и трите картички, но като че ли последната ми е фаворит. Момиченцето с ябълките е много миличко и някак настройва празнично :))

    ОтговорИзтриване
  2. Уникални са и трите, Гери. На мен обаче втората най-много ми допадна :))) невероятно сладка е просто ...

    ОтговорИзтриване
  3. Страшни са и трите, всяка по своему е едно бижу :)

    ОтговорИзтриване
  4. И трите са прекрасни! Много ме грабна цветето на първата! Невероятна направа!

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря, момичета! :)
    kenli, въпреки, че ми се ще да пожъна овациите за цветето на 1-вата, всъщност то е купено готовичко цвете, не съм го правила аз... но и на мен ужасно ми харесва.. :) води се гардения:) и съм го вземала от тук: http://www.wildorchidcrafts.com/

    ОтговорИзтриване
  6. Ех Гери чудни са и трите ама нали знаеш от моето си по-хубаво няма:)))))))))))))Първата е в страхотни цветове и както винаги перфектно нагласена и оцветена:)))Втората си ми е любима,щото си я гледам у дома и си е перфектна:)))))))Третата е супер сладурска и много вдъхновяваща :))))))
    Гушки:)))))))))

    ОтговорИзтриване
  7. О, Гери, чудесни са! Прекрасни цветове, прекрасно оцветени картинки! Косата на първата си я оцветила наистина майсторски :). Много ми хареса и колко ефектно се е получил релефа с двуцветния картон- страхотно изглежда.

    ОтговорИзтриване
  8. Картичките са много пипнати, личи си;) Но това не е нещо, което ме учудва:)
    Единствено надписа на втората картичка според мен не си личи много, защото е шарена основата, но пък може да от снимката.
    Иначе откъм оцветяване направо си гений! А цветовете са така умело подбрани... Супер са!

    ОтговорИзтриване
  9. Ааа, не е от снимката, Рали :) Наистина не си личи надписа, ама това го установих чак пост-фактум, когато го сложих и реших да го оставя така, защото иначе рискувах да стане грозно ако реша да го замаскирам слагайки "табелка" с него. :)

    ОтговорИзтриване
  10. hello, I visited your blog is very nice i loved your cards.They are beautiful.Come visit me at my blog ok.
    (terradeduendes.blog spot .com)
    big hugs.

    ОтговорИзтриване
  11. Нямам думи,но все пак красиви,нежни ,изящни и всичко е толкова естествено,направено с много финес!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: