четвъртък, 2 септември 2010 г.

Сгъни ме, после украси ме...

От опит да Ви кажа - Не е лесно човек да си почива, особено пък разхождайки се.. :)
Навярно повечето от Вас са забелязали, че липсвах, пък който не е забелязал - да бъде по-внимателен другия път. (хи-хи)
Опитвах се една седмица да си почина, обаче.. какво да Ви кажа.. Хич не е лесна тази работа, особено, когато си намислил да посветиш почивката си на роднините. Не, че ми беше лошо да си ида при мама, да ми готви и да ме глези, ама свободното време драстично се стопява, когато не си на произволна програма, а се налага все с някого да се ... ъъъ... съобразиш.
Искам публично тука да се извиня на всички, на които не успях да се обадя, за да се видим във Варна и Бургас. И като казвам всички... разбирайте - на никой не успях да звънна и то не поради липса на желание, а поради странични ангажиращи фактори...
Обещавам другия път да се поправя! :) Не ми се сърдете много.. плийййз.. :)

Реших да разчупя малко нещата и да Ви покажа една картичка, която не се вреди да бъде вдъхновение за Новото предизвикателство на Елшите, което е поставено от моя милост. Завърших я едва днес и хоп-троп след принудителната творческа почивка ето я и нея. На финала разбира се опитах да оплескам нещата като пляснах леееко на криво надписа.. но.. реших, че вече няма какво да се направи и я оставих тъй. :)




8 коментара:

  1. Гери, първо, поздравления за страхотното предизвикателство :)), което си е направо предизвикателство и аз мен :)).
    Второ, и тази ти - невредена картичка :)) е разкошна, както и другата - вредената! :)
    И аз съм си запазила правото да покажа до няколко дни още две-три :))) нестандартни сгъвания, които картички поради липса на време останаха да чакат реда си ... :))

    ОтговорИзтриване
  2. Картичката е страхотна. Много харесвам този цвят. Момиченцето е истинска малка фея, прекрасно си я оцветила. Абе завръщане с гръм и трясък по Блещучковски.

    И чакам аз Гери да се обади като дойде във Варна пък то....

    ОтговорИзтриване
  3. Това май си е твоя цвят:)Страхотна е,много свежа и интересна откъм сгъване. А ако не бях прочела за надписа,нямаше и да забележа.На фона на точките не си личи,а като го загледаш даже е по-фриволно;)

    ОтговорИзтриване
  4. Гери, картичката ти е разкошна, така че изобщо да не ти пука за надписа.
    Както казва дядо ми: От самолет не се вижда :)
    Наистина ако не беше казала, щях да си помисля че е търсен ефект.
    Прекрасно си оцветила печата, страхотни цветове си подбрала, снежинките са чудни.

    Прегръдки и много усмивки, Рени :)

    ОтговорИзтриване
  5. Eй, ама как се радвам, че се завърна - гуш! Картичката е супер, както и вредената, както и темата на предизвикателството...

    ОтговорИзтриване
  6. Аз пък ако не бях прочела, че надписа е накриво нямаше и да забележа. Картичката е толкова сладка, че това изобщо не личи.

    ОтговорИзтриване
  7. Гери, много добре ти се получават сините зимни :). И модела е интересен- да си призная доста го изучавах :D. Сигурно като не съм правила известно време картчки, окото ми е станало по-мързеливо :D.

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: