петък, 16 юли 2010 г.

Мъничко квадратничко...

Днес ще съм мъничка и необикновена...И ще Ви покажа две дребни картички, които правих със съвсем не дребен ентусиазъм. :)
1-вата вече сте я виждали във Викторианското предизвикателство на Елшите, където Рали ни предизвика да сътворим картичка, вдъхновена от тази епоха. Признавам, че моите закачливо по детски картички не се връзват много с този така изящен период и стилът ми бе изправен пред истинско изпитание. В интерес на истината, доволна съм от различността на погледа, който опитах да постигна. Картичката ми, макар и семпла, ми отне около два часа.. Единия, от които "изхарчих" за асоциации. Накрая реших, че ще заложа на арт сгъване, минатюрен размер и... театралното изкуство, което е на изключителна почит тогава наред с още много културни занимания. За да придобие по-универсален вид, изнамерих шрифт с викториански орнаменти и пожелах повече усмивки. :)




А сега към втората картичка. Тя всъщност е колективно производство с помощта на Тini-tin, Danka, Te4eto и Ivolina. Както си скучаехме реших да ги позабавлявам и им зададох задачка да ми кажат тема, няколко цвята и няколко форми и аз после ще направя картичка. :)
Само да не объркам кой какво каза.. затова ще изредя какво бяха решили да има на моята картичка.
Темата беше Готвене.
Вид на картичката: Easel card
Цветовете са зелено, оранжево и жълто
Формите са елипса и "специална формичка изрязана на Cuttlebug".

Аз поначало си падам по по-натруфенките дизайни, ама бях решила, че ще правя по-дребна и сладка картичка и накрая като сложих всичко се оказа, че повече място няма.. Тъй че се получи симпатично, но мисля да повторя играта отново някой път и да подобря постижението си. :)



И за финал искам тук да благодаря на Сиси, за това, че така ме изненада, със страхотната картичка, която е посветила на мен! :) Много ме трогна, мила! Това им е най-хубавото на изненадите, че са неочаквани и те връхлитат радващо! :)
Не знам защо бях така назад с матрЯла аз... едва вчера разбрах за страхотната й идея да запечата на картичка излъчването на различните картичкофеи, както тя самата ги възприема.
И всяка картичка е наистина толкова индивидуана и прекрасна! Просто страхотно! Браво, Сиси!

5 коментара:

  1. Супер! Знам си аз, че за фантазията ти няма граници :) !

    ОтговорИзтриване
  2. Първата е впечатляваща, признавам!

    ОтговорИзтриване
  3. И двете картички които си направила са много красиви.
    Много ми стана интересна задачката и резултата от нея, браво :)

    ОтговорИзтриване
  4. Гери, тази викторианска картичка е просто фантастична! Издокарала си я така, както само ти можеш да съчетаеш идея, цветове и майсторлък! Адмирации!
    А сега за втората.... държа ни малко в напрежение, но пък ефекта е страхотен, ахнах като я видях! Наистина от забавната игра се получи впечатляваща картичка....знаех си, че ще измайсториш нещо красиво и ефектно! И тук ...адмирации!

    ОтговорИзтриване
  5. Уникални неща правиш ГЕРИ! Първо видях нещата ти във Двете елши и съм много щастлива, че вече имам блог и мога да видя може би всичко което творят даровитите ти ръце! Пожелавам ти много успех в начинанието и усмивки преди всичко! Ще те следя! :)

    ОтговорИзтриване

Няма по-голяма награда от това да знаеш, че това, което си направил е било оценено от някого! Отрицателните оценки ми помагат да стана по-добра, а положителните ми дават увереността, че вървя в правилната посока. Благодаря ви, другарчета!

LinkWithin

Може да харесате и нещичко от: